4 must have apparater til dit køkken

Denne artikel indeholder reklamelinks

Du har brug for hårde hvidevarer i dit køkken, så hvorfor ikke indrette køkkenet med stil? Her får du 4 bud på hvidevarer til dit køkken.

køkkenFor nogle er køkkenet et af de vigtigste rum, mens det for andre bare er der, der bliver lavet mad. Uagtet hvordan du føler med dit køkken, gør det vel ingen skade at gøre det lidt pænt og funktionelt at se på?

Vi har samlet et par musthaves til dig, der gerne vil have et flot, men samtidig funktionelt køkken.

Køleskab, der passer ind i dit køkken

Du kommer selvfølgelig ikke uden om et køkken uden køleskab, men hvorfor ikke investere i et køleskab med stil? Hvis du vælger at få et indbygget køleskab i dit køkken, vil du få et mere stilrent og minimalistisk køkken. Så slipper du for at se på det grimme monstrum, der fylder i hele rummet. What’s not to like? Hvis du ikke helt vil bruge pengene, eller synes det er for besværligt med at få et indbygget køleskab, kan du altid vælge et der er mere smart, som eks. et amerikanerkøleskab. Med dette har du mulighed for at få iskoldt vand og isterninger direkte fra køleskabet. Det må siges at være genialt.

Quooker

Har du også altid drømt at få kogende vand direkte fra vandhanen? Hvis ja, så kan du godt glæde dig til at få revolutioneret din hverdag. Du kan nemlig få kogende vand direkte fra vandhanen med en såkaldt Quooker. En Quooker er en vandhane, som kan give dig kogende vand direkte fra hanen. De nye og smarte vandhaner fra mærket kan ligeledes give dig vand med brus, hvis det er noget, du sætter pris på. Denne lille detalje kan gøre det meget nemmere at få både kaffe og te i hjemmet samt muligheden for at skolde ting nemt og hurtigt.

Dampovn

Denne hårde hvidevare er noget af en luksusting, men på trods af det, er det stadig en fed ting at have i køkkenet: Vi taler selvfølgelig om en damp ovn. Med en dampovn har du mulighed for at tilberede lækre grøntsager og andre retter. Fordelen ved denne type ovn er, at maden bevarer sin fugtighed, hvilket gør den ekstra lækker. Og så er den i øvrigt perfekt til at smelte chokolade, uden at det bliver brændt på eller sviner hele køkkenet. Du bør dog stadig have en almindelig ovn i køkkenet også.

Integreret opvaskemaskine

Som med køleskabet så er en opvaskemaskine ikke ligefrem køn, men yderst nødvendig. Særligt i børnefamilier. Men vil du gerne have noget lækkert at se på, kan du med fordel også integrere din opvaskemaskine i dit køkken. På den måde skaber du en flot stil og mere sammenhæng mellem dine hårde hvidevarer. Og hvis du gerne vil have endnu mere bekvemmelighed, så kan du jo vælge en opvaskemaskine med WiFi, så du kan styre den, hvor end du er.

Skal køkkenet have en makeover?

VVs'er i køkkenetStår du og skal renovere køkkenet, eller vil du bare gerne investere i en af ovenstående hårde hvidevarer, så kan du altid tage kontakt til din lokale VVS i Randers og få hjælp. En professionel VVS-montør kan hjælpe dig med både renovering eller installation af diverse hvidevarer. De kan samtidig rådgive dig om, hvad du skal vælge, hvis du er i tvivl.