Disse hudplejeprodukter er et must i din hudplejerutine

Denne artikel indeholder reklamelinks

Det kan være ret svært at finde rundt i, hvilke produkter der er nødvendige i din hudplejerutine, og hvilke der ikke er. Bliv klogere her.

Hvis du nogensinde har bevæget dig ned i diverse skønhedsbutikker eller på skønhedsshops online, ved du nok også godt, at det kan være rigtig svært at skelne mellem, hvilke produkter du kan undvære, og hvilke produkter du bare MÅ/SKAL eje. Butikkerne gør det ikke nemt at vælge imellem de mange forskellige brands og typer af produkter, men her får du en lille guide til, hvad der er et must for dig i din hudplejerutine.

Ansigtsrens

Et must have i enhver kvindes, eller mands for den sags skyld, hudplejerutine er en god og mild ansigtsrens. Vores hud bliver udsat for rigtig meget forurening, samt skidt og snavs i løbet af dagen. Alt dette sætter sig som en hinde på huden, og du bør derfor vaske ansigtet hver aften, hvis du skal have en flot hud, som kan tage imod dine hudplejeprodukter. Vælg en ansigtsrens efter din hudtype, og sørg for at den er mild og gerne uden parfume. Der findes flere typer af renseprodukter, som eks. renseskum, rensemælk og rensegel, så hvis du ikke i forvejen har et yndlingsprodukt, kan det godt tage et par gange før du ved, hvad du foretrækker.

Dagcreme og natcreme

Du har garanteret allerede en dagcreme, måske en natcreme, stående på din badeværelseshylde, og det er en god idé. En dag- og natcreme er nemlig vigtige ansigtscremer, hvis du vil sikre dig en flot og velplejet hud. Det er disse cremer der sørger for, at din hud er gennemfugtet og plejet, og er altså et must have i din rutine.

Hvis du ikke gider at have to forskellige cremer, kan du nøjes med en enkelt 24 timers creme, som du kan bruge både dag og nat. Husk, at denne creme ikke bør indeholde solfiltre, da du også skal bruge den om natten.

Solcreme

Selvom solens stråler er noget så dejlige, når de rammer dit ansigt en lun forårsdag, så er faktum, at de dejlige varme stråler skader mere end de gavner. Hvis du vil sikre dig en flot og pæn hud, også når du bliver ældre, er det vigtigt at forebygge mod for tidlige aldringstegn. Det er bl.a. solen, der giver rynker og pigmentforandringer, som ikke forsvinder igen, når de først er dukket op. Derfor er det vigtigt, at du bruger en god og plejende solcreme med høj faktor, eks. 30 eller 50 til ansigtet, så du er sikret den rette beskyttelse.

Til dig, der vil forkæle huden ekstra

Serum

En serum er ikke et must, men derimod en ekstra lille selvforkælelse til huden. En serum er som regel mere koncentreret end en almindelig dagcreme, og de fås med forskellige egenskaber, alt efter, hvad du søger. Der findes eks. fugtsera, som fugter i dybden, sera med A-vitamin mod rynker eller sera mod akne.

Eksfoliering

En eksfoliering er som sådan heller ikke et must have i en hudplejerutine, men kan være guld værd, hvis du ønsker en flottere hudtone. En kemisk eksfoliering, også kaldet syre peeling, er en eksfoliering som skal smøres på huden uden at blive skyllet af. Den fungerer ved at fjerne døde hudceller, og din hud vil derfor blive langt flottere at se på, og få en mere jævn hudtone. Hvis du bruger en kemisk eksfoliering, skal du huske at bruge solcreme hver dag, da huden bliver meget lysfølsom.

Mist

En mist minder lidt om en skintonic, men modsat en skintonic, som oftest indeholder meget alkohol, indeholder en mist ikke alkohol, men derimod plejende ingredienser som eks. antioxidanter eller vitaminer. En mist er en tynd vandlignende spray, som bruges til at fugte og genopfriske huden. Du kan med fordel anvende den i løbet af dagen, hvis din hud føles lidt tør, men du kan selvfølgelig også bruge den om morgenen for at friske huden op. Det er ikke et musthave i din hudplejerutine, men et godt produkt, der sikrer dig fugt hele dagen, hvis du bruger den jævnligt.

Vælg dansk og svanemærket med Rudolph Care

Som nævnt, er det vigtigt at passe på sin hud hele livet igennem. Derfor er det også vigtigt, at dine hudplejeprodukter er gode for din hud, så den ikke forværres. Uanset, hvor mange eller hvor lidt produkter du ønsker at tilføre din hudplejerutine, kan du overveje det danske mærke Rudolph Care. Rudolph Care har en stribe af ansigtsprodukter, herunder både rens, dagcremer, natcreme og solcreme. De er alle produkter som er skånsomme for huden, men stadig effektfulde, samtidig med, at de skåner miljøet for unødig kemi.