Mindsk rynker og alderstegn med disse 3 produkter

Denne artikel indeholder reklamelinks

Mange af os vil gerne undgå så rynker så vidt muligt. Læs mere om de tre produkter, som kan mindske rynker og forbedre hudens udseende.

Når vi bliver ældre, bliver vores hud også mindre elastisk og spændstig. Det kan give os flere rynker og mere trist og slap hud, fordi vi mangler kollagen i huden. Mange af os forkøber os ofte i produkter i dyre domme der skal forbedre huden og kollagenproduktionen, men det kræver nogle helt specielle ingredienser og produkter, hvis du for alvor vil mindske rynkerne og stramme huden op.

Her kan du læse om tre forskellige produkter, som kan hjælpe din hud godt på vej.

Dermaroller

En dermaroller er et redskab, der er med til at styrke kollagenproduktionen i huden. Dermarolleren består af et håndtag og en rulle for enden af håndtaget med en masse små nåle, som findes i forskellige størrelser. Den mest anvendte, og originale størrelse, er 0,2 mm, men der findes også dermarollere med en nålestørrelse på 0,5 mm.

Disse nåle ruller du hen over huden i ansigtet, og de vil dermed lave bittesmå huller i huden. Når du laver disse huller, tror din hud, at den er blevet skadet, og huden vil derfor forsøge at genopbygge sig selv igen efter ”skaden”. Dette resulterer ofte i mere ensartet hud og styrket kollagenproduktion.

En dermaroller er derfor et godt redskab, hvis du gerne vil forbedre din huds udseende, hvad enten det drejer sig om ar, pigmentforandringer, akne eller rynker.

Der findes efterhånden et utal af dermarollere på markedet, og det kan være svært at vide, hvilket mærke der er bedst. Det handler mest af alt om præferencer i forhold til materiale og nåledybden på rolleren. Ecooking har bl.a. lavet sin egen dermaroller med 0,5 mm. nåle fordelt på 540 mikronåle. Den kan anvendes af både mænd og kvinder, og hjælper med at forbedre hudstrukturen.

Det er en god idé at bruge rolleren om aftenen, da huden har tendens til at blive rød. Husk også at brug milde renseprodukter til at rense ansigtet i, og eventuelt forskellige cremer og sera der giver fugt.

Sera og cremer med retinol, peptider og eller niacinamid

Hvis du ikke er så meget til at rulle dit ansigt med nåle, så bør du bruge produkter til ansigtet med gode antirynkeingredienser. Hvis du gerne vil mindske dine rynker og forbedre hudens smidighed, skal du se efter ingredienser som retinol (Vitamin A), niacinamid og peptider.

Alle disse ingredienser er gode til at bekæmpe rynker og alderstegn, og det er derfor også oftest disse ingredienser du finder i antirynkecremer og sera. Det er en god idé at benytte en serum med niacinamid eller retinol, da disse oftest er mere koncentrerede end almindelige dag- og natcremer.

Det danske mærke Ecooking har lavet flere forskellige slags sera, som kan være med til at minimere rynker. De har også udviklet deres egen serie af kapsler, som kan være med til at stramme huden op. Disse kapsler indeholder nemlig hexapeptider, som er det tætteste du kommer på botox. Det er derfor et godt produkt, hvis du vil stramme huden op og tage kampen op mod rynkerne.

Kollagenpulver

Kollagenpulver er efterhånden blevet det nye sort inden for hudpleje, og særligt når vi snakker rynker og kollagen. Kollagenpulveret er et pulver, som oftest udvindes fra enten kvæg (bovine) eller fisk (marine). Pulveret opløser du i væske, og det er med til at reducere dine rynker og øge kollagenproduktionen i huden efter et par måneders brug.

Med kollagenpulver styrker du huden indefra ved at indtage pulveret. Du kan dog med fordel supplere med cremer og/eller sera, som indeholder kollagen, for at give huden et intenst boost af antirynkeingredienser.