Tips til fyldigere hår

Denne artikel indeholder reklamelinks

Drømmer du også om et stort og fyldigt hår? Så læs vores gode råd til, hvordan du endelig kan opnå et hår med volume.
pige med stort hår

En tyk manke af hår er noget rigtig mange kvinder drømmer om, men desværre er det langt fra os alle, der er udstyret med fyldigt og flot hår. Mange skandinaviske kvinder har et fint hår, som ikke er det mest fyldige af slagsen.

Men hvad gør du, når du gerne vil opnå lidt ekstra fylde og volumen i et ellers fladt hår? Det kan du få svar på nedenfor, hvor du får gode tips til fyldigere hår.

Den rette pleje og produkter

Hvis dit hår er fladt og uden nogen form for volume, kan du kigge nærmere på de produkter, du benytter til hårvasken. Det kan nemlig godt hjælpe på manken, hvis du begynder at bruge shampoo og balsam udviklet specifikt til at give volume. Når du bruger shampoo og balsam til at give volume, har du allerede fra start de bedste betingelser for at få fyldigt hår.

Når dit hår er vasket, skal det også styles, så det ser fyldigt ud. Her kan du snyde lidt ved at bruge de rette stylingprodukter, som eks. volumepudder og/eller mousse, der giver volumen. Begge produkter virker genialt til at give håret et løft, og du kan bruge dem begge eller hver for sig, alt efter dine præferencer. Moussen skal i håndklædetørt hår, og herefter skal håret føntørres, så moussen for alvor kan virke. Vælger du at bruge en pudder, der giver volumen, vil denne virke bedst i tør hår. Her påføres den ved hårrødderne, hvorefter du løfter op i håret. Dette kan være med til at give håret volume. Du kan selvfølgelig også benytte dig af mange andre produkter, der kan hjælpe håret lidt på vej. Du kan eks. bruge en saltvandsspray, der giver håret tekstur, eller en tørshampoo, der også giver volume. Sidst, men ikke mindst kan du hos mange frisører og lignende også finde volumespray, som er en spray, der sprøjtes i hårrødderne inden føntørring. Dette kan også være med til at give volume i fladt hår.

Den rette klipning

Hvis du ikke synes, at nogle af de forskellige produkter virker og giver dig den ønskede fylde og volume, kan du forsøge dig med en klipning. Her taler vi naturligvis ikke kun om at klippe spidserne, men om at få en speciel klipning, som kan løfte op i håret. Det kan eks. være etager, der giver volume og fylde til håret pga. de forskellige hårlængder. Det kan også være en korthårsfrisure, som ofte også kan syne mere voluminøs end den i virkeligheden er. Snak med din frisør om de forskellige muligheder ift. dit hår. Denne frisør i Hadsten har mange års erfaring i at klippe alle typer af hår, og kan også hjælpe dig med den helt rette frisure.

pige bliver klippet

Extensions

Synes du stadig ikke, du opnår det ønskede resultat? Så kan du se nærmere på den sidste mulighed, som er extensions. Extensions er ægte hår, som påsættes dit eget, enten permanent eller semipermanent. Du kan på den måde nemt snyde dig til fyldigere hår ved at påsætte et par baner af hår til dit eget. Extensions kan enten sættes på med klips, flettemetoden, tape, varmt keratin eller små ”perler”, der klemmes om håret. Er du i tvivl om, hvad der er den bedste løsning for dig, kan du snakke med din frisør eller en specialist inden for extensions.