2016: Få et år med mere og bedre sex

Denne artikel indeholder reklamelinks

bedre-og-mere-top

Har du nogensinde tænkt over, hvilken seksualitet du har, og hvad der egentlig tænder dig? Det er forudsætningen for, at du kan få et godt sexliv – at vide hvad man er til, og hvad der virkelig tænder dig, gør det både nemmere for dig og din partner. Er du i tvivl, må du gå på opdagelse.

På din opdagelse skal du begive dig ud i forskellige former for sex. Det kan være forskellige stillinger, sex med legetøj osv. På et tidspunkt vi du finde ud af, hvad du er mest til – også kører sexlivet virkelig på skinner.

Er der noget Danmarks parforhold ikke er så gode til, så er det at tilfredsstille hinanden med sex. Danskerne er simpelthen direkte utilfredse med deres sexliv, mest fordi det er kedeligt og meget upassioneret. De danske par udforske seksualiteten for lidt. Hører du ind under denne kategori, skal du læse med her, hvor vi kommer ind på, hvorfor det går ned ad bakke, og hvad i sammen skal gøre for at få boostet jeres sexliv.

Dovne danskere

Der er en ting vi er slemme til i Danmark, når det omhandler sex – dovenskab. Der findes absolut ikke noget mere kedeligt, som virkelig kan dræbe enhver lyst til sex. Det gælder ikke kun sexlivet, men generelt lysten, glæden og initiativet i parforholdet.

bedre-og-mere-1Dovenskabet lyser frem, for du gider ikke længere at gøre dig umage og forspil er kun spild af tid. Din partner og dig selv tager pludseligt hinanden for givet, og jeres intimitet bliver tilintetgjort. Som regel kan i ikke selv se problemet, fordi hverdagens kører alligevel. Tiden går ikke i stå for jer, og derfor skal der andre øjne på jeres forhold, så i bliver gjort opmærksomme på problemet.

Det drejer sig ofte om meget små ændringer i hverdagen, som kan give jer lysten tilbage. Der skal ske nogle små forandringer, og det er vigtigt, at begge parter er enige – og vil gøre en indsats. Her kommer nogle gode råd til små ændringer der betyder en hel masse:

Spørg ind til din partners dag – interesse i hvad han laver betyder meget for ham. Lyt til ham, og find ud af hvad der optager hans tid i øjeblikket. Gå op i dig selv, tøj, makeup, motion og kost. Udseendet betyder så meget for vores seksualitet. Det er det han skal blive tiltrukket af, så giv ham lysten til at rører dig.

Disse ting foregår let, hvis man har været sammen i lang tid, fordi man vender sig til hinanden.

Kys hinanden – inderligt

bedre-og-mere-2Det ses ofte, at par der har været sammen i lang tid holder op med at kysse hinanden, når de vågner, går i seng, siger farvel og når de kommer hjem igen. Det er meget synd og det går også ud over parforholdet, hvis man helt glemmer følelsen af at kysse den man elsker. Det er også sådan, at et godt og vådt kys, kan give jer mere lyst til hinanden. På den måde vækker man lysten til live, og effektiviteten er ikke til skjule.

Har du lyst til at starte på, at kysse din partner igen. Kan du eventuelt overaske ham med at give ham et ordentlig knus, når han kommer hjem fra arbejde, holde ham fast så du i kan mærke hinandens kroppe. Så kysser du ham inderligt, fugt læberne inden og brug tungen – tænkt tilbage på dengang i var nyforelskede, hvor i ikke lavede andet end at kysse. Sådan nogle kys sætter virkelig gang i systemet, og kærligheds hormonet oxytocin bliver produceret.

Undgå brok og dårlig timing

”Hvorfor har du ikke” og ”hvorfor gør du ikke” osv. Du kender det her, og det er ikke ligefrem vejen til sex og kærlighed. Når i brokker jer over hinanden, fører det jer længere væk fra hinanden. Det får især kvinden til at lukke ned for lysterne. I stedet for at gøre alting surt over for hinanden, skal man kigge på sig selv, og tænke – hvad kan jeg gøre, for at være den bedste kæreste eller kone?

Det drejer sig om, at få vendt den negative og enormt dårlige spiral. Vær i stedet et positivt menneske, selv de små ting vil gøre en forskel i jeres hverdag.

bedre-og-mere-3I en travl hverdag kan det blive nødvendigt at planlægge ens sexliv. Det behøver ikke være onsdag aften kl 22., men blot at i går seng tidligt, når børnene er lagt i seng. Så kan i hygge jer, og eventuelt stå op igen og smøre madpakker. I kan også stille vækkeuret til en halvtime før, også hygge jer inden i skal op. Det behøver ikke være vildt uromantisk eller kun tage 5 minutter – det vigtigste er, at i har lyst til hinanden, og at i kan finde tid til jer selv og jeres forhold.

Det handler om prioriteringer, så husk at prioritere jeres forhold, og brug mere tid sammen. Tiden er ofte et stort problem, og derfor lader man sexlivet stå til. Sørg for at bruge minimum en halv time sammen hver dag, hvor det kun handler om parforholdet. Der er andre ting, som sagtens kan vente eller undlades engang i mellem fx TV-avisen, Facebook, mail indbakken eller madpakken til i morgen.

Tilfredsstillelse

Det gode sexliv kommer som skrevet af, at i kender til hinanden seksualitet og ved hvad partneren tænder på. Kender du ikke til dine egne lyster, må du gå på opdagelse med din krop. Husk at snakke med din partner om, hvad du tænder på.

Vær nysgerrig på at prøve nye ting, leg med hinanden og hvis at du gerne vil. I er sammen om det, og nøgenheden skaber følelser og tryghed over for hinanden. Det vigtigste ved sex, er ikke orgasmen, men at man nyder det og har lysten til gøre det igen og igen.