Om os

 I dag lever vi i et samfund, hvor det gælder om at være “den bedste” til alt. Det handler typisk om at leve sundt, dyrke motion og gå i det korrekte tøj, som moden netop byder på. Samtidig skal vi have overskud til at lave en masse inspirerende livsstilsprojekter.

Vi har gennem flere år levet under krisen og er derfor blevet bedre til at tænke på miljøet, som vi er omgivet af. Vi er blevet bedre til, at genbruge og skabe vores egne ting ved hjælp af inspiration og kreativitet.

Alt dette har ført os i en situation, hvor vi søger megen viden online til de forskellige projekter og dagligdagsting, som gør os til de mennesker vi er. Vi søger dagligt på internettet efter opskrifter, træningsprogrammer og ikke mindst inspiration til boligen.

Danskerne er i dag meget fascinerede af mode, livsstil, sundhed, motion og indretning. Vi lader os inspirere af masser af ikoner i verden omkring os. Vi søger hele tiden efter mere inspiration og viden, for at kunne leve op til de forskellige krav, vi er omgivet af.

Vi forsøger hver dag, at blive bedre mennesker enten inden i os selv, eller over for de mennesker vi er omgivet af. Det er et evigheds projekt, som vi elsker at leve for.

Disse mange emner er her samlet i inspirerende  og engagerede artikler, som vil belyse mange forskellige områder i form af guides, artikler, anmeldelser og virksomhedsportrætter. Her vil med garanti være lidt for enhver smag, hvad enten du søger noget om mode, livsstil, sundhed, motion eller indretning.

De vigtigste og mest inspirerende emner samlet på ét site

StyleTrends.dk er et nyheds online magazine, som vil bringe alt den inspiration du har behov for. Her vil der både blive anmeldt nye produkter, der netop er kommet i butikkerne, både i form af tøj, cremer, make-up og meget mere. Sitet vil også bugne med inspiration til dig som elsker mode, DIY (do it yourself) og andre spændende livsstilsinspirerede emner. Der vil også være artikler, hvor du selv kan lære, hvordan du nemt og elegant kommer i gang med at lave dine egne DIY (do it yourself) projekter.

Inspirations kilderne vil primært komme fra de danske virksomheder rundt omkring i landet. Derudover vil redaktionen søge inspiration fra hele verden til artikler om mode, fra blandt andet verdens mange stil og mode ikoner, brands og store mærker.

StyleTrends.dk vil bringe alt den inspiration, som du søger på ét og samme site. Her vil du som livsstilsnyder kunne finde netop den inspiration du har behov for, for at kunne leve dit liv fuldendt og gøre hver dag til en leg. På den måde kan du gør hver dag unik og behøver ikke længere, at leve i en kedelig og grå verden.

Nu behøver du ikke længere bruge flere timer på, at søge rundt på diverse sites efter viden og inspiration, her får du alt den viden, de behøver, på en samlet site, nemlig StyleTrends.dk

Hvem er vi?

Vi, som har lanceret Style & Trends, er mediebureauet Reboot Media

Reboot Media
Østergade 15
8370 Hadsten
redaktion@styletrends.dk