3 måder at udsætte alderstegn, som ikke er anti-age-cremer

Denne artikel indeholder reklamelinks

3 måder at udsætte alderstegn

Tag ikke fejl, der er rigtig gode cremer med anti-age-effekt på markedet i dag. Danske Beauté Pacifique er kun et blandt mange brands, der tilbyder hudpleje med en effekt, som kan udsætte hudens aldringstegn eller en lignende formulering, der dækker over anti-age-begrebet.

Beauté Pacifique er som nævnt ikke alene i at tilbyde hudpleje, som har denne anti-age-effekt, det er der mange, der tilbyder, men der er også andre ting, man kan gøre, end at smøre bestemte cremer på kroppen. Der er mange faktorer, der spiller ind på, om huden ser ung ud.

Ung hud er som regel spændstig, fugtig og elastisk. Der er i og for sig ikke et parameter, der hedder ’ung’, det er en effekt af andre ting, og derfor kan man kigge på, hvad huden har brug for for at bevare spændstigheden, fugten og elasticiteten for at tage nogle eksempler.

Man kan kigge på indholdsfortegnelserne på anti-age-produkterne, fordi det vil ofte være de samme ting, de sætter ind med. Blandt andet er vitaminer en yndet ting i hudpleje, men dem kan man altså også få gennem kosten.

3 måder at udsætte alderstegn

Spis sundt – inklusiv fisk

Ung hud ser som regel sund ud, hvilket jo faktisk bare er en betegnelse ligesom ung, da det ungdommelige look kommer af andre faktorer. Alligevel er det fint at sige, fordi sund kost kan nemlig være med til at holde huden ung.

Det vil blandt andet sige, at man skal huske at få fisk regelmæssigt, fordi fiskeolie indeholder nogle fedtsyrer, som er gode for huden, og som vi ikke selv danner. Det vil sige ikke at spise for sukkerholdigt, da det kan have negative konsekvenser for huden.

Det vil i det hele taget sige, at man på sin vis skal stole på, at hvis man passer godt på sin krop, så skal kroppen nok passe godt på sig selv.

Pas på solen

Et af de værste elementer, som huden må døje med på daglig basis, er solen. Solens stråler kan være med til at gøre dig solskoldet og rød, ligesom den kan være med til at gøre dig solbrun. Det er en balance, men tipper den balance for meget, kan det gå ud over hudens look.

For meget sol eller for meget solarium er med til at give pigmentforandringer i huden, det kan give flere rynker, og det kan gøre huden helt læderagtig.

Derfor skal man huske at bruge solcreme, selv når solen endnu ikke føles så kraftig. Allerede fra foråret bør man bruge solcreme, fordi huden ikke er klar til at håndtere solen, selvom strålerne isoleret set ikke er så kraftige.

Lignende ødelæggende effekt på huden har rygning faktisk også, selvom det ikke er helt de samme processer, der er i spil. Rygning og tobaksrøg er med til at nedbryde vigtige dele af huden, som er med til at give den et sundt og ikke mindst ungdommeligt look, så hvis du gerne vil bevare det udtryk i huden er det en god idé at stoppe med at ryge.