4 tips til lækre sommeroutfits

Denne artikel indeholder reklamelinks

Det fuldendte sommeroutfit er det alle kvinder, går og drømmer om i dag. Sommersolen har allerede indtaget Danmark og det har stor betydning for os alle sammen. Først og fremmest har det betydning for, hvordan vi klæder os.

De fleste dansker går i dag rundt og tænker meget over moden. Det er meget vigtigt, hvordan vi ser ud og hvordan andre ser os. Derfor bruger de fleste af os oceaner af tid på, at finde det helt rette outfit. Der findes mange forskellige look og tendenser og det kan være svært at vælge og vrage i de forskellige modetøjsbutikker. I denne artikel er 4 gode tips til, hvordan du kan gå efter drømmen om, at fuldende dit sommeroutfit.

Fire tips du ikke må glemme denne sommer

Der findes rigtigt mange ”do and donts” hele året rundt, men her er 4 tips, du absolut ikke må glemme denne sommer. Det er 4 tips, som går godt i spænd med, hvad der netop er moderne nu.

  • Løst tøj
  • Lange ærmer
  • Lette smykker
  • Sommertasken

Løst sidende tøj er et must i sommervarmen

Når solen rigtig bager ned fra en skyfri himmel, så er der ikke noget værre end, at vi har fået alt for meget tøj på. Hvis tøjet sidder for stramt, også selvom der ikke er ret meget af det, så kan det ligeledes medføre, at kroppen overopheder. Det resulterer ofte i, at vi sveder. Sveden er absolut ikke sjov en sommerdag, hvor man gerne vil føle sig lækker. Alle kvinder kender nok den følelse af, at sveden hurtigt kan finde følelsen frem i kroppen om, at man føler sig beskidt, ulækker og at huden nærmest glinser.

Det er vigtigt, at påklædningen sidder løst, for at man ikke kommer i overstående problemer. Herved kan man skabe luft cirkulation ind til huden og man vil hele dagen igennem kunne føle sig tilpas.
sommerkjole-object

 

Denne smukke sommerkjole er en maxidress af mærket Object, som går under navnet ”Manja X Stripe Tube Dress”.

Den er løstsiddende på kroppen og herved kan man få luft ind på huden.

Kjolen er smuk og enkel med sine smukke farver og den er nem at dresse op med et par accessoires.

 

 

t-shirt-zoe-karssen

 

 

 

Store løse T-shirt som denne fra Zoe Karssen er højest moderne netop nu.

Det bør vi bestemt benytte os af.

Der findes mange forskellige former og farver med forskellige print, så der vil med garanti være én, som vil falde i din smag.

Husk ligeledes at tænke på solens stråler og hvor meget sol dine skuldre kan tåle. Det kan være en god idé, at medbringe en T-shirt med lange ærmer, hvis du skulle blive forbrændt.

Pift outfittet op med lette smykker og lækre clutch

Normalt når du skal bevæge dig rundt i byen eller på stranden, så vil du måske gerne se lidt ekstra lækker ud. Men det kan være varm at gå rundt med bælter, tasker og tunge smykker. Det er vigtigt altid at tænke på varmen, når man vælger sit outfit, her gælder det også smykkevalget.

Medbring altid en taske, hvis smykkerne alligevel skulle irritere og kradse på grund af varmen. Så kan du altid pakke dem væk til et køligere tidspunkt på dagen.

pernille-corydon-smykke

 

Her er et smykke lavet af smykkedesigneren Pernille Corydon.

De fleste af hendes smykker er designet i et let materiale i meget feminine looks.

Disse er særligt gode til en varm sommerdag, da de ikke vil føles irriterende på samme måde, som tungere smykker.

 

erbe-denmark-clutch-taske

 

Her er et bud på, hvordan du kan kombinere et smukt outfit med noget yderst praktisk.

Denne fine lille sag af en clutch er fra ErbeDenmark.

Det er vigtigt altid at medbringe små tasker, når du skal transportere dig rundt om sommeren.

Du kan sjældent leve uden taske, så her er vores bud på, hvad du kunne vælge til dit perfekte outfit.