5 lækre makeupprodukter du ikke bør mangle i sommeren

Denne artikel indeholder reklamelinks

Der findes en række produkter, som absolut er must haves i enhver kvindes makeup pung. Dog kan det alligevel være svært at vælge mellem de forskellige produkter, som findes på markedet. Her er vores bud på, hvad du absolut ikke må mangle i din makeuppung til sommer.

En hver kvinde har nogle forskellige yndlings makeupprodukter. Det kan være en mascara, en lipgloss eller en pudder. Nogle kvinder har måske svært ved at vælge, hvilke produkter de skal putte i tasken og ender i sidste ende med, en alt for overfyldt makeup pung. Derfor kan det sommetider være en god idé, med gode bud og tip fra andre. Her er en samling af produkter, som vi mener, du ikke må mangle i din sommerpung.

Solcreme til ansigtet

De fleste kvinder går med en forestilling om, at solcremen til ansigtet fugter huden for meget. De forestiller sig, at solcreme i ansigtet vil umuliggøre, at makeuppen vil holde en hel dag. Det er også de fleste kvinder, der tror, at solcremen lukker porerne i huden og forårsager bumser. Alle disse ting er nu ganske forkerte. Der findes en lang række forskellige solcremes produkter, som virker til punkt og prikke, og som ikke vil give dig nogen gener. Det er forkert at vælge solcremen fra, da det kan give livslange gener, som du helst vil undgå.

apotekets-solcremeHer er en lækker solcreme til ansigtet, som vil kunne holde solens farlige stråler ude.

Produktet er Apotekets eget og hedder Apotekets Solcreme-Ansigt.

Dog er det vigtigt at understrege, at ligesom med solcreme til resten af kroppen, så skal den smøres på flere gange dagligt.

Derfor er det også vigtigt, at have ekstra makeup produkter med i tasken, hvis det skulle være nødvendigt.

Skjul rødmen til sommerfesten

Når solen har bagt på dit ansigt en hel dag eller måske blot i nogle timer, kan rødmen være ganske tydelig i dit ansigt. Det kan for nogle være så tydeligt, at det bliver en ren gene under din fine makeup til sommerfesten.

 

Couleur-Caramel-Consealer-GrønDette makeupprodukt hedder Couleur Caramel Consealer grøn og er et must til de typer kvinder, som gerne vil skjule eller dække rødmen i ansigtet.

 

 

 

Hold læberne bløde og lækre

229Sol, vand og den tørre luft kan være tre djævle over for dine smukke bløde løber.

Hvis du ønsker at holde blødheden og skønheden i disse, kan dette produkt om nogen være et must have i din taske til sommer.

Produktet er af mærket Couleur Caramel og er læbestift nr 229.

Det er et produkt, som er økologisk og perfekt til alle hudtyper, selv de mest sarte typer, som ikke kan tåle parfume og andre giftstoffer

Lipglossy gloss

Youngblood Mighty Shine Lip Gel Bared

 

Når du gerne vil gøre dine læber ekstra lækre at kysse på eller måske bare ekstra smukke, så er denne lipgloss fra Youngblood unik.

I denne smukke rosa farve vil dine læber passer perfekt ind i sommernatten. Youngblood Mighty Shine Lip Gel Bared findes yderligere i 7 andre nuancer. I bare denne ene lipgloss er hele 3 forkælelser til din krop. Den giver nemlig både smuk farve, høj glans og en sød duft af vanilje.

Tør øjnene

vådservietter

 

Det er nok de færreste som kender dette produkt. Det er en pakke vådservietter fra Blephaclean. De fleste kvinder kender nok tricket med, altid at have en pakke vådservietter med i tasken. Disse vådservietter overgår dog alle andre mærker, du hidtil har prøvet. De er nemlig specielproduceret til øjenområdet og der er derfor ikke nogen risiko for, at du får gener på denne bekostning.

Vådservietter kan være særligt anvendelige, når man skal opfriske makeuppen og lægge et nyt og friskt lag solcreme på. Sørg altid for at rense dit ansigt grundigt, eller kan du risikere at få hudirritationer, som eksempelvis bumser.