5 musthaves til rejsen sydpå

Når ferien går sydpå, skal du huske at pakke en masse forskellige ting. Vi har samlet 5 musthaves, som du ikke må være foruden på din ferie.

 

 

Når rejsen går sydpå, er der adskillige ting, som skal pakkes med i kufferten. Noget af det første som strejfer dine tanker er sikkert, hvilket tøj du skal have med og dernæst, hvilke sko du vil få brug for. Men hvad med de mere praktiske ting såsom mælkesyrebakterier eller et førstehjælpskit? I denne artikel har vi samlet 5 musthaves, som hver især tjener et vigtigt formål på rejsen. Nogle kommer du med sikkerhed til at bruge, mens andre er gode at have, hvis uheldet er ude. Og det er noget mere komfortabelt at medbringe produkterne hjemmefra, end at skulle købe dem på et udenlandsk apotek. Alle produkter kan nemt klikkes hjem fra apoteket online, hvis du har travlt på jobbet og helst vil undgå for meget kørsel efter fyraften.

Solcreme

Ingen solferie uden solcreme. Musthave nummer et er solcremen. Uden solcreme bliver huden solskoldet, og du risikerer at få ødelagt resten af ferien. Når rejsen går mod de varmere himmelstrøg, anbefales det som minimum at bruge faktor 30. Der findes et bredt udvalg af solcreme, som er tilpasset forskellige hudtyper. Uanset om du har sart hud, fedtet hud eller ønsker et parfumefrit produkt, kan det findes på apoteket. Selvom du bruger solcreme, er det stadig en god ide at søge skygge mellem klokken 12 og 15 samt anvende kasket eller solhat, når du færdes udendørs.

Aftersun

Efter en lang dag i solen er det en god ide at smøre huden ind med aftersun. Aftersun køler, fugter og beroliger huden, så den ikke dehydreres. Hvis du bliver solskoldet, er det ekstra vigtigt at smøre huden ind med aftersun. Gør det eventuelt med jævne mellemrum, så huden får masser af fugt.

Myggespray

Hvis du er typen, der altid bliver stukket af myg på ferien, er det værd at overveje, om du skal pakke en myggespray med i tasken. En myggespray går ind og beskytter dig mod myg og andre insektbid, da den udsender en duft, som myg og insekter ikke kan fordrage. Suppler eventuelt med en lindrende creme mod insektbid.
Hvis du ønsker et mere naturligt produkt, kan du også duppe tea tree olie de steder på kroppen, som er særligt udsatte for myggestik. Samtidig er tea tree olie antiseptisk, og har en lindrende effekt, hvilket gør den ideel til efterbehandling af myggestik eller insektbid.

apoteket online

Mælkesyrebakterier

Slip for maveproblemer og styrk maven allerede inden afrejse med mælkesyrebakterier. Der er ikke noget værre end at blive ramt af feriemave. Mælkesyrebakterier lever naturligt i tarmsystemet og sørger for at holde mave-tarm i balance. Bakterierne stimulerer immunforsvaret og sørger for at opbygge slimhinderne, så kroppen har lettere ved at optage vitaminer og mineraler. Fortsæt med at indtage mælkesyretabletterne under hele din ferie for at være bedst muligt beskyttet mod feriemave.

Førstehjælpskit

Hovedpine opstår altid på det mest ubelejlige tidspunkt. Pak altid et lille førstehjælpskit til ferien som indeholder hovedpinepiller, plastre og desinfektion til sår. Hvis du rejser med mindre børn, er et termometer ligeledes uundværligt. Vabelplastre er også en god ting at medbringe, hvis der opstår vabler eller ligtorne. Du kan med fordel klippe plastrene ud i forskellige størrelser hjemmefra, så de er klar til brug.