Blazeren forbliver in, hvorfor?

Denne artikel indeholder reklamelinks

Blazeren er en gammel kending. Verden så den første gang i 1820’erne i en kvinde roklub ved st. Johns college på Cambrigde University. Blazeren var deres hold jakke, og den var knald rød. Sidan da har jakken overlevet sin lækre facon. Dog har blazeren skiftet farver, syninger, lommer, ærmer og er ikke længere altid så klassisk, som dengang.

Blazeren har altså mange identiteter og findes i mange længer, farver og former. Vi har efterhånden vænnet os til, at se den på alle tænkelige måder. Og måden den er sammensat med tøjet på, er ligeledes blevet mere afslappet. I dag kan man sagtens bruge blazeren til hverdagstøjet, altså jeans og en fed T-shirt.

Blazerens udvikling har gjort det muligt, for alle mennesker, at bruge den. Der er lavet blazere til alle stilarter, næsten, og udviklingen fortsætter.

Vi elsker blazere!

Mode,-Blazeren-udgår-aldrig--intext_1Blazeren er uundværlig, og den skal have en speciel plads i dine garderobe. Der skal ikke kun være plads til en enkelt blazere men flere. Man kan sagtens købe flere, for blazeren går aldrig af mode.
Måske skifter de farve, størrelse og udseende, men aldrig facon. Alle ved hvad en blazer er, og det gør den unik.

Blazeren har et stort potentiale, især efter den har udviklet sig med tiden. Den kan bruges alle tider på døgnet, om det er hverdag eller weekend. Den kan sågar bruges til dine slidte jeans, nederdel, skjorter eller kjoler. Den er universal!

Vejret er heller ikke en undskyldning for, at lade blazeren hænge i skabet. Der findes nemlig ikke dårligt vejr, men dårlig påklædning. Nogle vil så mene nu, at ved dårligt vejr er en blazer nok ikke den bedste påklædning. MEN det kommer jo helt an på, hvad man mere har på. Man kan f.eks. tage en god strik på sammen med et par tykke jeans og nogle lækre varme støvler. Det vil give et vildt fedt efterårslook.

Blazeren reder dig

Vi kender det alle sammen. Vi får mere og mere travlt, og tiden går alt for hurtigt. Det er sådan et liv, de fleste danskere lever, og derfor skal mange ting gå hurtigt.

Hverdagen kan for nogen være meget omskiftelig, og på meget kort tid, skal man nå at klæde om til dagens næste punkt. Det kan være alt fra et møde til en middag ude i byen. Her gør blazeren igen et godt stykke arbejde. For det er da nemt, bare at tage blazeren på, også er man klar til dagens næste punkt. På den måde reder blazeren dig ud af mange problemer!

Mode,-Blazeren-udgår-aldrig--intext_2Er blazeren klassisk?

Blazeren er ret klassisk, men grundet dens lange liv og udviklinger, findes der nu blazere som ikke er klassiske. Der findes en blazer til alle størrelse, til kvinder og mænd og til alle typer. Blazeren har det med, at være fin på den. Den symbolisere for mange, noget med business eller finere begivenheder.

Udviklingen har altså gjort det muligt, at alle kan gå med den lige meget hvornår og til hvad. Faktisk handles blazere i de fleste tøjbutikker, nok fordi den er ret populær. Det er nemt at finde en, der netop passer til dig og din stil, også selvom man ikke ønsker, at bære den klassiske stil.

Vi kan altså konstatere, at blazeren er et must-have i dit tøjskab.