Bring kunsten ind i virksomhedens lokaler

Et kontor er ikke blot et kontor. I dag går de fleste danskere heldigvis meget op i indretning især når det gælder hjemmet. Men hvordan ser det egentlig ud på din arbejdsplads, er du lige så kreativ dér?

Der findes mange måde, at gøre et hjem personligt. I bund og grund handler det om, at finde sin egen indretningsstil. Det kan være en stor opgave i sig selv, men det handler blot om, at følge hjertet og det man føler sig tiltrukket af. Med denne sprøde artikel, vil du kunne finde inspiration til, hvordan du gør din arbejdsplads langt mere personlig.

Kunst, kultur og sprængfyldt med liv

Den nemmeste og hurtigste måde at personliggøre kontoret er ved hjælp af kunst og kultur. Dette er dog ikke nødvendigvis heller den billigste løsning. Men den kan være langt mere billig, hvis selv du finder din kreativitet frem.

Kunst er ikke nødvendigvis ensbetydende med store vægmalerier i smukke og flotte rammer. Man kan sagtens lade sig inspirere af den moderne kunst og finde langt billigere alternativer, som eksempelvis selv at male noget, eller at lade børnene pryde væggene på et kæmpe lærred som du herefter stolt kan vise frem til dine kolleger.

Hylder med fotografier er også en ting, som er yderst populært netop nu. Det gør det enkelt og nemt at udskifte billeder. Her kunne der både være tale om små fotografier og andre malerier. Herved kan du året rundt skifte billederne ud og du slipper derved for problemet om at blive træt af det samme kunst.

Ergonomi og kunst i samme møbel

Ligesom i hjemmet kan man på kontoret vælge, at pryde rummet med kunst i form at smukke udskårne møbler. Det vigtigste er blot at huske på, at hvis det er et møbel, der skal anvendes til arbejde, så bør det stadig være ergonomisk korrekt, så du ikke risikerer at få skader i eksempelvis ryggen.

Kontorstole kan man i dag få i mange forskellige farver eller former. En læder kontorstol eller en kontorstol i en skrigende farve kunne let skabe personlighed i kontoret.

Man behøver altså ikke altid at tænke kunst på væggene, når man skal personliggøre kontoret. Man kan få mange ergonomiske kontorstole i prangende farver, som med sikkerhed vil falde i din smag.

Tænk kreativt og skab dit helt unikke kontor

Når man skal indrette kontoret er det mange gange en god idé, at tænke ud over grænser og andet, for at kunne stikke ud af flokken, og gøre noget til sit helt eget.

Kunst på væggene er en god idé, men kan mange gange også være en dyr løsning. Prøv i stedet at undersøge med virksomheden, om der er mulighed for en sponsorering til en rigtig fed kontorstol, som samtidig med at den kan være et pynte objekt, kan være en ergonomisk kontorstol, som du kan anvende på din arbejdsdag. Mange virksomheder vil gerne opfylde medarbejdernes ønsker, især når det kommer til spørgsmålet om ergonomi, kontorstole og andre brugbare møbler til arbejdspladsen.