Brug for en Makeover?

brug-for-en-makeover-top

Vi lever alle med hver vores stil. Moden skifter hele tiden, og det er ikke altid nemt at følge med. Du følger måske de kendtes stile, uden at tænke på, om det passer på din egen kropsfigur, til din hudtype og til dig som person.

En ting der altid sælger godt er sex, og især kvinder vil gerne klæde sig, så de føler sig sexet. Desværre ses det også, at når kvinder bliver mødre, uanset alder, begynder at klæde sig som gamle koner. Vi lever i en tid, hvor det er okay at klæde sig sexet og flot, selvom man er blevet mor. Du er en kvinde uanset hvad, og du er altid velkommen til at vise dine former og din feminine sider.

I dag klæder unge piger og børn sig, så de ser ældre ud end de i virkeligheden er. Er det en god idé? De skal være unge eller børn så længe de kan, og der er så smarte stile indenfor både tøj, hår og smykker, som vil give dem deres helt eget look, men uden at frarøve dem deres alder.

Kender du din form?

Der findes 5 forskellige forme.

H Formen: Kroppen har ikke en markeret talje og går lige op og ned

brug-for-en-makeover-1Denne form er til den mere maskuline side, så forsøg her at markere de former du har. Det kunne eksempelvis være i form af en jumpsuit.

Timeglasset: Store bryster, smal talje og stor bagdel

brug-for-en-makeover-2Denne form viser meget den kvindelige figur. Du her har store bryster, og en V-udskæring kan få dine bryster til at virke mindre. Du kan sagtens bære tøj, der sidder tæt idet du har formerne til det. Bærer du derimod løsthængende tøj, vil dette på grund af dine former, få dig til at se større ud end du er.

Pære: overkroppen er smal, hofte og lår brede

brug-for-en-makeover-3Denne form er bredest forneden, så det handler om at sætte fokus på overkroppen. Det kan gøres ved brug af mørke farver forneden og løst tøj. Farver og bredde i de trøjer du har på, vil fremhæve overkroppen mere. Vær ikke nervøs for store ærmer, og gå ikke med tætsiddende trøjer.

V Form: Brede skuldre og smalle hofter

brug-for-en-makeover-4Her er det foroven du er bred, og derfor skal du fokuser meget på det nedre. Farvede bukser med noget vidde i, og nogle trøjer som ikke sidder tæt. Hvis du tager tætsiddende trøjer på, vil det fremhæve dine brede skuldre endnu mere.

Æble: Smalle skuldre, bred talje og slanke lår

brug-for-en-makeover-5Her er det de mere runde former, men med slanke ben. De fleste gemmer sig i flere lag af tøj, men det er en stor fejl. Sæt fokus på dine ben med asymmetrisk tøj. Ingen rullekraver, men i stedet vis din halsudskæring.

Uanset hvilken form du tilhører, er det vigtigt at du vælger det rigtige tøj, som passer til lige netop dig. Hvis du klæder dig forkert i forhold til din form, kan det få dig til at fremstå enten større eller mindre end du er. Du skal fremhæve de gode ting ved din krop. Vær glad for den form du har, og udnyt de goder du er blevet skænket. Der er noget positivt ved alle former.

Makeup til dig

brug-for-en-makeover-6Tænker du over hvilket statement du kommer med, når du sminker dig selv? De forskellige farver og elementer, der kan bruges i makeup fremhæver og viser vidt forskellige ting.

Der er mange emner inden for makeup:

Dags Makeup, din dags makeup, afhænger helt af hvilket job du har.

Arbejde du i en branche, hvor du arbejder med børn og unge vil det være passende med en lille smule makeup. Er du derimod en ung studerende, kan du godt tilsætte lidt rough sammen med mascaraen.

Håndværkere bliver dagligt udsat for en masse støv og andet skidt, alt afhængig af branche, og her er det ikke altid rart eller smart, at have makeup på i arbejdstiden. Dog kan du altid bruge lidt mascara for at fremhæve dine øjne og dit ansigt.

Sidder du i kontorbranchen og arbejder med de store drenge, skal du kunne markere dig over for dem. Brug derfor makeup, der laver et statement. Marker kindbenene, fremhæv øjnene med mascara og brug en diskret læbestift, men som gerne må give en hvis sexappeal.

Gå i byen makeup

Her må du godt lege lidt med farverne. Tænk over hvilke farver du bruger i tøj, hår og smykker, ud fra det kan du lave en farvekombination, som der harmoner godt med resten. Øjenskyggen må gerne ligge lidt højere mod øjenbrynet i denne sammenhæng, så at dine øjne vil blive fremhævet. Læbestift i stærke farver, giver læberne mere karakter. Brug kun foundation, hvis du føler at der er behov for det.

Bryllups makeup

Denne makeup kommer an på hvilket slags bryllup du har planlagt. Den klassiske makeup, ved at fremhæve læber, øjne og kindben er mest brugt til et bryllup. Hvis du bruger farver med glød i, virker det ikke for voldsomt til en hvid brudekjole. Har du nogen former for farver på enten din brudekjole og eller i din brudebuket, kan du tilføje det ved din øjenskygge, men ikke for voldsomt. Tænk over hvilket statement du vil give som brud, og pynt dig derefter. Sørg for at vise hvem du er, og lad derfor være med at skjule dit kønne ansigt bag en masse makeup. Fremhæv dig selv og de kvaliteter du har, men med måde.

Husk altid at fremhæve dine egne værdier, og gem dig ikke bag et tykt lag makeup, medmindre det er sådan du har lyst til, at folk skal kende dig.