Den gennemsnitlige festivalgæst forbrænder 30.000 kalorier

Kunne du godt tænke dig, at holde dit kalorietal nede i løbet af sommeren, trods du ikke har tiden til det? Der er råd for dette, da nye undersøgelser viser, hvor meget festivalsgæster i virkeligheden forbrænder.

Er du en af de mange danskere, som tilbringer det meste af den varme sommer på diverse festivaler rundt omkring i Danmark og Europa, så vil denne artikel ganske enkelt falde i din interesse.

Nu viser en ny undersøgelse nemlig, hvor meget festivalsgæster forbrænder i løbet af en hyggelig festival.

Dans, sved og ha’ det sjovt

Hvert år fyldes de mange danske festivaler med glade gæster, som drikker sig fulde og har det sjovt. Her bliver både danset, hoppet, hørt musik og drukket øl. I takt med at man har det sjovt, så er det sjældent, at man tænker over, hvor meget man egentlig bevæger sig.

Ofte er det først, når mørket falder på og vi ligger under vores dyner i teltet, at vi mærker fødderne stikke og prikke og trætheden breder sig under vores øjenlåg. Nogle gange kan man endda være ramt af en sådan lykkerus, at man først opdager trætheden og udmattelsen når man endelig er hjemvendt og ligger i sin egen seng igen.

Vi ved det allerede godt, selvom vi måske ikke tænker over det – når vi bevæger os, så forbrænder vi kalorier. Det gælder også for de mange festivalsgæster, i løbet af sommeren.

Skær ned på kalorierne og kom af med fedtet

Den gennemsnitlige festivalgæst forbrænder 30.000 kalorier. Det fortæller en ny undersøgelse, som nok vil overraske de fleste danskere.

Er du en af de mange danskere, som godt kunne tænke dig, at smide et par af de overflødige kilo, som du har på sidebenene, så er festival, måske ikke en helt så tosset idé eller måske rettere sagt investering.

Grunden til at man ikke bemærker alle de kalorier, der bliver forbrændt, skyldes de mange kalorier vi hælder indenbords. Til gengæld er det sjældent, at man kommer hjem fra en festival med topmave og et par ekstra deller. Dette skyldes de mange vilde bevægelser vi laver, når vi hopper og danser til de forskellige koncerter.

Hvis man kunne tænke sig at erstatte træningscenteret med en festivalstur, så er det ganske enkelt. Man bør blot skære ned for de mange kalorier, som man havde tænkt sig, at fylde maven med. I stedet kan man investere i grøntsager og frugt og måske noget lækkert knækbrød at supplere med.

På denne måde kan du nu nyde din festivalsbillet, som en investering i at træne og tabe dig lidt, selvom du nærmest ikke bemærker din træthed efter de mange bevægelser.

Byt øl ud med vand

En festival er ikke det samme uden øl – sådan vil mange danskere påstå. Hvis man virkelig ønsker, at tabe sig i løbet af sommeren, så ligger løsningen lige for næsen af dig. Men det er dog svært at gribe denne chance, hvis du bliver ved med at fylde kroppen med diverse kalorier.

Husk på at øl og andet alkohol indeholder utroligt mange kalorier, og du bør derfor drosle ned og bytte din øl ud med en kold flaske vand.

Grib chancen og gør din festival til sommerens træningslejr, uden noget opdager det! Held og lykke og rigtig god festival.