Derfor skal du bruge hudpleje med antioxidanter

Denne artikel indeholder reklamelinks

antioxidanter-i-hudpleje

Når det kommer til hudpleje, har vi danskere ofte store krav. De skal helst have certificeringer som svanemærket og astma-allergimærket og samtidig være økologiske. Vigtigst er det dog, at vores hudpleje har en effekt på vores hud, og at de virker.

Men for at de virker, kræver det, at de indeholder nogle effektive ingredienser, der kan gøre en forskel for vores hud. En af de effektive ingredienser, der også findes i mange hudplejeprodukter i dag, er antioxidanter. Læs med herunder, hvorfor antioxidanter er så godt for huden.

Hvad gør antioxidanter

Antioxidanter er molekyler, der beskytter din hud mod frie radikaler. Frie radikaler er også molekyler, som blandt andet opstår ved cigaretrøg, stress, indtagelse af alkohol, forurening og UV-stråler, hvor de kan gøre skade på vores krop. Antioxidanter bekæmper disse frie radikaler, og beskytter huden mod den nedbrydning, som de frie radikaler forårsager.

Nedbrydningen kan ses på huden i form af rødme, tørhed, linjer og rynker. Det kan antioxidanter i hudpleje gå ind og beskytte mod.

Hvilke antioxidanter findes der

Antioxidanter findes naturligt i kroppen, men kan blandt andet også findes i en række vitaminer, mineraler og bær. Herunder kan du læse om tre af de mest anvendte antioxidanter, der findes, og som bruges i mange hudplejeprodukter.

Vitamin E

Vitamin E er et fedtopløseligt vitamin, og er en væsentlig og stærk antioxidant, der beskytter kroppens celler mod nedbrydning fra skadelige stoffer. Vitamin E findes i mange anti-age cremer, fordi vitaminet forebygger og beskytter mod ældning samt har en effektiv virkning på skader fra UV-stråler. Derudover fungerer vitamin E godt sammen med vitamin C.

antioxidanter

Vitamin C

Vitamin C er en anden stærk antioxidant, der stimulerer dannelsen af kollagen, og har en god effekt på solskader og pigmentforandringer. Vitamin C er et populært vitamin at bruge i hudpleje, og fungerer godt i anti-age produkter, da vitaminet forebygger rynker og mindsker fine linjer.

Vitamin B

En antioxidant, der også kan være gavnlig for din hud, er B3. B3-vitaminet binder de frie radikaler, hvormed det beskytter mod den nedbrydning, som de frie radikaler forårsager. Derudover virker det antiinflammatorisk samt har en virkning på rødme og akne. Vitaminet er desuden med til at øge produktionen af kollagen og har en god effekt på hudens struktur og pigmentering.

Hudplejeprodukter med antioxidanter fra Rudolph Care

Den populære hudplejeproducent Rudolph Care har lavet en række hudplejeprodukter, hvor antioxidanter er nogle af de mest fremtrædende ingredienser på ingredienslisten. Antioxidanterne i deres rosa hudplejeserie stammer i høj grad fra acaibærret. Acaibærret indeholder en høj koncentration af både c- og e-vitaminer, der er nogle af de stærke og vigtige antioxidanter, som du kan læse mere om ovenfor.

Rudolph Care bruger dog også andre antioxidanter i deres hudpleje, som aloe vera, hvedekimolie, rapsolie og havtornolie.

Udover at Rudolph Cares hudplejeprodukter er fyldt med antioxidanter, der har en god effekt på huden, og som beskytter huden mod ældning og nedbrydning, er alle produkterne desuden svanemærket. Mange af hudplejeprodukterne fra mærket er derudover også økologisk certificeret med Ecocert-mærket.

Med hudplejeprodukterne fra Rudolph Care får du dermed hudpleje, der både er effektiv, idet produkterne indeholder to af de mest effektive antioxidanter, og som samtidig er certificeret med øko- og miljømærket – alt sammen i ét hudplejeprodukt.