Det her tøj er et must i din efterårsgarderobe

Sommeren 2014 er slut, og derfor kan det være en god idé, at vi forbereder os på moden i efteråret. Det gælder især for de mange modeinteresserede piger, som hver sæson bruger mange penge på tøj og accessoires.

Det kan være en god idé, at vide på forhånd, hvad der kommer på mode inden for tøj-verdenen. Det er nemlig ikke altid helt billigt, at bevæge sig rundt i denne verden. Her er vores bud på, hvad de forskellige must-haves er i din garderobe i efteråret 2014.

De overordnede tendenser du bør gå efter

Når man kigger på et helhedsbillede af moden i år 2014, så kan man tydeligt se, at den er præget af farver, mønstrer, prints og løse snit. Sådan har det set ud indtil nu og sådan vil det også se ud ind i efteråret, som er den nye sæson. Det fortæller de kloge modeeksperter og designer. Her har vi samlet en række af produkter, som vi mener, er must-haves i din garderobe.

Krisetiderne er for længst lagt bag os og vi er derfor nu klar til, at få lidt mere ballade i tilværelsen. Det er denne tendens, som vi ser afspejlet i vores tøjkollektioner i fremtiden. Det handler altså og glæde og en sund livsstil og det skal vi især lægge vægt på i vores tøj. Vi skal udstråle glæde og det gør vi kvinder bedst, ved at klæde os i tøj i farverige nuancer og smukke mønstrer og snit.

Ud over mønstrer og farver, så vil vi også se en tendens med mere glimmer og nitter, som kan være langt mere personliggørende. Før har vi klædt os i neutrale farve og er nærmest forsvundet ind i mængden af mennesker. Det skal der nu laves om på, med de nye kollektioner i efteråret.

To farver som er meget kendetegnende i denne sæson er orange-appelsin og en floriserende neon-tomat-rød. Det er især disse to farver, vi skal holde særligt øje med, de er nemlig meget stærke og udstråler glæde.

Yderligere byder efteråret generelt på de mørkere farver, da vi bevæger os ind i en mørkere tid. Hold særligt øje med designs, som bliver brudt af skarpe farver, som blå og røde nuancer. De kan være med til at lysne din kulør og sende mere livsglæde ud til de folk, som betragter dig og din sammensætning af tøj.

Vores bud på must haves

custommade-bluse

 

Denne bluse fra Custommade er særlig unik i sine smukke blå og brune farver.

Efteråret byder på mange mørke farver, men denne stærke blå farve stikker særligt ud.

Mønsteret er smukt i sig selv og den vil kunne passe til mange forskellige slags look.

Den er perfekt som hverdagsbluse, hvis du eksempelvis skal på job eller i skole.

 

 

 

 

 

object-cardigan

 

 

Her en super lækker cardigan i lang, af mærket Object.

Den er designet i en oversize model, så den er lækker og varm at putte sig i på en kold efterårsdag.

Farven er dyb vinrød og passer perfekt ind i efterårets mørke farver.

Denne cardigan kan du bruge som trøje en kold efterårsdag under en jakke eller så kan bruge den som hyggetrøje, hvis du sidder indenfor og det regner på dit vindue.

 

 

 

 

Becksøndergaard - tørklæde-grå

 

 

Forsøg gerne at pifte det mørke look op, med lidt lyse og glade farver.

Her er et lækkert tørklæde, som absolut er et must-have i efteråret af mærket, Becksøndergaard.

Tørklædet kan også sagtens bruges en kølig sommeraften, så det er muligt allerede at tage det i brug med det samme.

 

 

 

 

 

Gestuz-strikkjole

 

 

Hvem kan undvære en lækker strikkjole.

Den vil sikre dig, at du kan holde varmen, men vil samtidig være med til at du stadig kan se feminin ud.

Denne kjole er af mærket Gestuz og er med sine unikke mønstrer og snit yderst moderne.

I dette efterår vil vi se mange bud på mønstrer som dette.