Dit hjem i 2016 – Vil du følge moden?

Denne artikel indeholder reklamelinks

De seneste år har vi set en stor udvikling i indretnings tendenserne og moden. Den skandinaviske stil er blevet mere miljøbevidst, og vi elsker at give vores hjem et præg af det, og derfor tager vi gerne naturen med ind i hjemmene.

Denne udvikling fortsætter – dog dæmper den lidt af, men naturen vil stadig være en del af indeklimaet i hjemmets indretning.

Naturmaterialerne kan give indretningen flere forskellige look. Det kan bl.a. blive mere råt, give en hvis ro og et tvist til den øvrige indretning. Naturens rolige farver passer ind i ethvert hjem, og man behøver ikke at skifte alle hjemmets elemeter ud, for at kunne få plads til- og skabe harmoni med naturens skønne farver.

Indretning 2015 vs. 2016

Det varer ikke længe før vi skifter fra år 2015 til år 2016. Hvor mon tiden blev af? Det er svært at svare på, men den er i hvert fald gået hurtigt. Sådan er det med tiden, og det betyder, at moden også skifter.

År 2015 har været et år med fokus på årstiderne, de rolige og naturlige farver, hvor bl.a. kobber har været højeste mode, godt efterfulgt af de sarte pastelfarver, og ikke mindst marmoren kom på mode igen.

Den nordiske stil har fået en plads i mange hjem, og her har naturens dejlige farver fået lov til at give en masse varme fra sig, og give glæde og liv til boligen.

”At være”

Det fortsætter i år 2016, dog med mere fokus på selve naturen, som vi ser den. Når vi kommer til forår og sommer sæsonen år 2016, vil trenden især komme på banen. Her kommer en trend som kaldes ”Being”.

Tendensen bevæger sig meget over imod de naturlige grønne farver, som vi forhåbentlig kommer til at opleve i netop forår- og sommer sæsonen. Der kommer altså et enormt fokus på naturens dejlige og friske farver, og ikke mindst de naturlige materialer.

Indretningen i år 2016 kommer til at handle meget om, at tage alle de bedste materialer og farver fra naturen, og derigennem skabe et lækkert naturligt lys- og positivitet i hjemmet.

”Alsidig”

Når vi kommer til sommersæsonen 2016 skifter vi igen stilen ud. Denne gang til noget mørkere, også selvom vi ikke forbinder sommer med mørke. Tendensen kommer med mørke farver, men grundet de mange solskinstimer, vil lyset spejle sig i møblerne og indretningen og på den måde, få de mørke farver til at se mere lyse og positive ud. Det bliver et hit, med flere spændende materialer, som i den grad vil kunne reflektere lyset på en fed og positiv måde.

”Kulturel”

Udsigterne viser også, at endnu en tendens er på vej i 2016. Her bliver de gullige nuancer igen populære, og de skal give dig en fornemmelse og en følelse af ørken. Det er en tendens, som skal byde design fra dele af verden velkommen ind i den nordiske til, så det giver mening også der stadig er sammenhæng i indretningen. Det bliver meget minimalistisk, men med materialer, som giver et lækkert og råt look.

”Ingen grænser”

Det fjerde og sidste tema i forår- og sommer sæsonen 2016, er no limits. Vi mangler grænser, og ofte tror vi, at vi ved alt – men er det i virkeligheden sandt? Det er et tema der kommer fokus på, ved hjælp af nye teknikker. Materialerne er lette, og her kan teknikkerne gøre det muligt, at lave ultra tynde og lette, men meget stærke overflader. De lyse, meget neddæmpede farver bliver et hit, og helt sikkert noget vi kommer til at se meget mere til.