DIY – find din indre handyman frem

Denne artikel indeholder reklamelinks

saadan bliver du en god handymanDIY er bragt sammen af Do It Yourself, som er et udtryk, der florerer meget på de sociale medier. DIY dækker over projekter, som man selv kan udføre i hjemmet. Mange virksomheder bruger DIY som markedsføring, og viser på den måde, hvordan deres produkter kan bruges på forskellige og kreative måder. Man kan søge inspiration til forskellige DIY projekter over alt på nettet. Udtrykket er især populært, fordi omkostninger ved de forskellige projekter ofte er forholdsvis små. Derudover finder gør-det-selv projekter din indre handyman – eller woman frem, og får dig til at bruge dine kreative evner og din fantasi. Ved hjælp af de sociale medier kan vi inspirere hinanden og dele ud af vores erfaringer og idéer. Især bloggere benytter DIY inspiration, og skaber på den måde mere trafik på deres blogs. Derudover får de slutresultatet til at se godt ud, og opfordrer, og inspirerer deres læsere til at springe ud i det.

Living on a budget

faa inspiration til din bolig herBoliginspiration fylder meget i hverdagen hos unge, idet de får inspiration alle steder fra. Mange unge vil gerne skabe nyt liv i deres lejligheder, men mangler måske pladsen at gøre det på. I små lejligheder i både storbyer som Aarhus og små byer som Hinnerup har man sjældent pladsen til at gøre den store forskel med de møbler og nips, man i forvejen har. Derudover er mange unge, der bor til leje i lejligheder ofte på SU, og har dermed ikke råd til at købe de nyeste designerlamper eller i det hele taget at købe nyt, når deres hjem trænger til et frisk pust.

Lige netop derfor er DIY et genialt koncept, som har taget mange unge med storm. Inspirationen ligger på de platforme, som mange unge benytter sig af, og henvender sig til dem gennem både stilen men også gennem de budgetvenlige løsninger.

Boligidéer og meget andet

faa de gode ideer herDet er dog ikke kun gode idéer til boligen, der indgår i konceptet. Begrebet dækker nemlig også over alt lige fra dækkeservietter og bordkort til brylluppet og til sjove projekter, man kan underholde de små med. Hele konceptet spænder altså bredt, hvilket også er en af grundene til, at lige netop DIY idéer fylder meget på de sociale medier. Der er altså ingen grænser for, hvad man deler på de sociale medier, og betegner som DIY. Her kommer lidt idéer til hvilke ting, du kan gøre til DIY projekter, så du kan få din kreative side og handyman frem.

  • Møbler
  • Skåle
  • Tasker
  • Kunst
  • Tøj
  • Hylder
  • Vaser

Dette er blot et lille udpluk af, hvad du blandt andet kan gøre for at komme med på DIY bølgen. Mange benytter Printerest til at søge inspiration. Printerest er en kombination mellem en opslagstavle, en scrapbog og en kollage, der inspirerer mennesker til mange forskellige kreative projekter. Du kan også finde din indre handyman frem og inspirere andre – på de sociale medier, blogs eller på Printerest.