Du kan få din creme økologisk, hvis du vælger danske Ecooking

Denne artikel indeholder reklamelinks

Oekologisk creme

Det er ikke alle, der tænker på, at det ikke kun er mad, der kan være økologisk. Flere og flere hopper med på den økologiske bølge, men man kan tænke på økologi i flere henseender end til aftensmaden. En af dem er cremer, og heldigvis findes der økologiske valgmuligheder.

En af de muligheder er dansk. Mærket Ecooking byder på en lang række produkter, som er økologiske, og som man altså kan påføre sig med lidt bedre samvittighed – i hvert fald hvis man går op i økologi.

Ecooking har et bredt sortiment af produkter, som kan gavne huden og kroppen på mange måder, og siden 2015 hvor mærket blev lanceret, er der kommet mange produkter til.

Faktisk er mange af produkterne også veganske, og flere af produkterne skulle efter sigende være så rene, at de kunne spises, hvis man har lyst til det. Det er dog ikke en anbefaling – hudpleje har det nu en gang bedst på huden og ikke i maven.

Ecooking startede som ’hjemmebryg’

Kender man ikke til mærket Ecooking, så er historien bag virksomheden lidt pudsig. Tina Søgaard, som etablerede Ecooking, har en baggrund i at udvikle plejeprodukter for andre firmaer, så hun havde kendskab til, hvad der virker, da hun syntes, hun havde brug for noget til sig selv.

Derfor begyndte hun at lave nogle produkter til de ting, som hun selv havde brug for i den situation, som blev kogt sammen i hendes eget køkken og stod i hendes eget køleskab.

Der var ikke noget Ecooking endnu, men hendes familie og venner begyndte at efterspørge det, og derefter kom der også forespørgsler fra kosmetologer og butikker, som gerne ville have produkterne. De var altså et veritabelt hit alene på grund af effektiviteten.

Navnet spiller på økologien og netop det, at hele foretagendet startede hjemme i køkkenet. Det er nemlig en sammentrækning af de engelske ord ’eco’ og ’cooking’ – Ecooking.

Produkterne er ’problemløsere’

Alle produkterne hos Ecooking er designet til at løse et bestemt problem eller afhjælpe en bestemt problemstilling. Det var sådan, det hele startede, fordi Tina Søgaard syntes, hun manglede et produkt til nogle meget bestemte ting, før Ecooking blev en realitet.

Gennemsigtighed er en vigtig ting for Ecooking, og der afspejles også, når man første gang lægger øjne på produkterne. Det er nemlig meget simpelt at gennemskue, hvad der er i de enkelte produkter.

Indholdsfortegnelsen er med vilje meget klart defineret og fortalt, og det er også sagt på en meget simpel måde, hvad produkterne egentlig er og gør. Hvis det er en dagcreme, så står der på produktet, at det er en dagcreme, og så er den ikke så meget længere.

Ecooking pakker ikke noget ind i fine og lange ord, der er svære at forstå, og der er ikke lagt et tykt marketingfilter hen over mange af produkterne. Med Ecooking får man, hvad man køber, og det er til at gennemskue, så man er sikker på, man også får det, man har brug for, når huden skal plejes med økologiske produkter.