Ekstra billige julegaver den 27. november 2015

Denne artikel indeholder reklamelinks

Skriv bare datoen ned med det samme. Den 27. november 2015 kan du se frem til tilbud bedre end hvad du ellers får i løbet af året. Det er nemlig her, de danske såvel som resten af de europæiske og amerikanske butikker fejrer Black Friday.

Dagen, der altid ligger efter sidste torsdag i måneden, er kendt for at have de bedste tilbud i løbet af hele året.

Fra at have været en dag, hvor det især var forbrugerelektronik du kunne købe, bliver Black Friday i 2015 for danskerne en festdag med tilbud på alt fra nye sko til billige rejser.

Det kan du med fordel udnytte både for dig selv og dem, du har nær.

Køb dine julegaver på Black Friday

Black Friday falder i år på den sidste hverdag i november måned, og det er der en særlig grund til. Denne dag får du din sidste lønudbetaling før jul, og derfor er det særligt relevant at købe julegaver på netop Black Friday.

Ekstra-billige-julegaver-den-27.--intext_1Julen varer som bekendt længe og koster mange penge. Du kommer i december måned uanset hvad til at jagte de billigste priser, når du skal ud at købe gaver til dine venner og familie. Men ved at tage glæderne på forskud på Black Friday kommer du længere med det budget, du allerede har lagt – eller du kan slippe ud af julehandlen med skindet på næsten i år i modsætning til sidste år.

Du kan også tage ud i dit nærmeste storcenter og se hvad butikkerne har at byde på, ligesom du i ro og mag kan sidde hjemme på sofaen og ved hjælp af prissammenligningssider løbende finde de bedste tilbud på netop de varer, du gerne vil købe og give i gave.

Du skal være opmærksom på, at de gaver du køber på Black Friday – der er lige under en måned før juleaftensdag, hvor modtageren faktisk pakker gaven op – nu også kan byttes. Mere om det i punktet herunder.

Ekstra-billige-julegaver-den-27.--intext_2Sammenlign priser på dagen

Black Friday er lig med gode tilbud, men det betyder ikke, du skal lade dig nøjes.

Bare fordi en vare er på tilbud i en butik betyder det ikke, du ikke kan finde den samme vare endnu billigere i en anden butik.

Det er nemt at sammenligne priserne, hvis du sidder hjemme i sofaen og shopper. Brug prissammenligningssider som eksempelvis Pricerunner eller søg selv efter den vare, du er i gang med at købe. Selvom du er i gang med at købe varen på tilbud, så tjek lige en ekstra gang – det kan jo være, at en anden butik har den præcis samme vare på tilbud i anledning af Black Friday og tilmed til en endnu skarpere pris.

Vær opmærksom på, at nogle af de tilbud du ser på internettet stammer fra engelske og tyske butikker. Hvis du køber ind i udlandet er du ikke dækket af de danske forbrugerregler og du står derfor dårligere, hvis varen går i stykker når den kommer eller aldrig dukker op.

I Danmark koster dine julegaver til Black Friday måske lige 20 kroner mere end de ellers ville – men det er alle pengene værd, for som forbruger er du så også beskyttet, hvis noget går galt og du har nogle at henvende dig til for at få fristen løst.

Ekstra-billige-julegaver-den-27.--intext_3Vær sikker på at gaven kan byttes

I Danmark er udgangspunktet, at du har returret inden for de første 14 dage, med mindre du har brudt plomberingen og taget varen i brug.

Men hvis du køber dine julegaver på Black Friday går der knap en måned før de bliver åbnet af modtageren og tidligst en hel måned til modtageren har mulighed for at bytte dem igen.

Det løser flere butikker ved at tilbyde returret indtil begyndelsen af januar. Det gælder især, hvis du fortæller, at der er tale om en julegave. Normalt markeres det med et klistermærke på gaven eller direkte i bonnen. Husk derfor at gemme alle de kvitteringer du får, når du handler julegaver.

Du har som udgangspunkt ikke de samme muligheder for at bytte de gaver du køber på Black Friday, hvis du køber dem i udlandet.

På prissammenligningssider har du i anledning af julehandlen mulighed for at sortere efter de butikker, der tilbyder en længere returret, så gavemodtageren har en redelig chance for også at bytte sin gave igen.

Husk, at hverken du eller modtageren har mulighed for at bytte gaven, hvis den først har været åbnet. Er plomberingen brudt har butikken ikke mulighed for at sælge varen igen og salget er derfor ”endeligt”.

Ekstra-billige-julegaver-den-27.--intext_4Tøj, sko, makeup og rejser

I dag kan du finde tilbud næsten på alt i anledning af Black Friday.

Det gælder både tøj, sko, makeup, rejser, elektronik, haveudstyr, møbler og hvad du ellers har brug for – selv de danske supermarkeder har tilbud på god mad i løbet af dagen.

De rejser du køber vil typisk først være til næste år og på faste datoer. Kan du leve med det, så kan du for få tusinde kroner komme afsted eksempelvis til Cypern eller Grækenland for et par tusinde kroner med fly og logi på et hotel – hvis du bare sørger for at købe lige præcis på Black Friday.

Vil du være sikker på ikke at gå glip af nogle tilbud anbefaler vi, at du tilmelder dig nyhedsbreve for de online-shops, du plejer at købe ind på. De danske webshops plejer at være gode til at sende deres tilbud ud i løbet af dagen på e-mail, så du holdes orienteret om de bedste priser og lagerstatus på de mest populære varer.

Hos StyleTrends.dk glæder vi os til Black Friday – det er dagen på året med de måske bedste priser. Meget mere kan vi næsten ikke bede om!