Er det muligt, at blive forelsket i kæresten på ny?

saadan bliver du nyforelsketForår, fuglekvidder og den ny-udspringende natur kan få alle og enhver i kærlighedsstemning. Kærligheden springer netop ud, og det gør den i takt med at foråret kommer frem. Det skyldes vores nye energi og de mange positive tanker der flyver rundt. Solens varme og naturens dufte får os i stemning, og rigtig mange finder kærligheden i løbet af foråret.

Om du er single eller ej, så er kærlig og forelskelse helt fantastisk – især når det fungere og når man er gode til at holde det ved lige. I denne artikel kommer vi med gode råd til, hvordan man kan blive forelsket på ny. Det kræver ikke alverden, men er en fantastisk følelse. Læs med her, og få forelskelsen fornyet.

Forelskelse giver dopamin-fix

saadan bliver du hoej paa forelskelseDer er både fordele og ulemper ved forelskelse. De fleste synes det er helt fantastisk og giver nogle uforglemmelig oplevelser og følelser. Du flyver rundt på en lyserød sky, og jorden er ikke at føle under dine fødder. Dopamin fylder din hjerne, og du bliver høj, motiveret, målrettet og måske en lille smule skør, når forelskelsen rammer dig.

Dog sker det, at forelskelsen kan blive vild, overfusende og forfærdelig, fordi dopaminen overtager vores fornuftige hjerne. Dopamin fremstilles også, når du tager stoffet kokain, speed eller amfetamin – og bliver provokeret frem af disse stoffer. Det samme sker i hjernen, når forelskelsen rammer dig. Dette er blot en sundere og bedre måde at få et godt sus på.

Den vanvittige kraft forelskelsen tager og har, og flere undersøgelser taler på, at det ikke er en følelse, men nærmere en drivkraft. For mennesker lever af kærlighed, vil dræbe for kærlighed og dø for kærlighed. Dermed er det kærligheden, der styre vores liv.

Hvorfor forsvinder forelskelsen?

Forelskelsen er drevet af lysten og kærligheden til et andet menneske, og derfor sker det ofte at forelskelsen lægger sig. I et parforhold får man hurtigt dannet sig nogle vaner, og med tiden glemmer man helt at være kærester. Det er dog hverken unormalt eller dumt, at forelskelsen ikke varer ved, da det giver en form for ro på forholdet.

Det betyder dog ikke, at du skal leve i et kedeligt parforhold eller bare lade det stå til. Du skal kæmpe for kærligheden, og huske at forny jeres glæder ved hinanden. Der vil være tider, hvor i er mere forelskede end andre, men forårsforelskelsen kan arbejdes frem i lyset.

Kom frem forårsforelskelse!

det magiske kysFor at blive forelsket i hinanden igen, skal der nye tiltag i brug. Det kræver ikke meget, og er ofte et spørgsmål om at puste liv i forholdet. Der er dog få ting, der virker rigtig godt, hvis man skal finde den første og stærke forelskelse frem igen – minder, inderlige og lange kys, nye oplevelser og fokus på sig selv og hinanden som individer.

At prøve nye ting sammen og få endnu flere oplevelser i kan se tilbage på, er en af de ting der kan sætte gang i jeres forelskelse igen. Her kommer tryghed og fantasi ind i billedet, men det skal ikke resultere i joggingtøj på sofaen som det plejer. Find på noget nyt. Det kan være i form af anderledes kæreste ture, aftenerne eller dates.

Minder gør os glade, i hvert fald når der er tale om forelskelse i starten af jeres kærestetid. Bring jeres mindre frem – tal om hvad i lavede i starten, hvor i var henne og hvordan i havde det dengang – eller sæt den sang på, som i dansede, kyssede eller hørte første gang i mødtes. Det giver kriller i maven, og sætter gang i følelserne.

Husk at gøre noget ud af dig selv en gang i mellem. Din kæreste er mere visuel end du tror, og selvom det er rart at gå rundt i joggingtøj, slasket hår og ingen make-up, så husk den anden side af dig – den feminine side. Han vil med sikkerhed sætter pris på, at du også kan ligne en million.

Til sidst skal i som par også være gode til at lave ting hver for sig. Det er sundt at savne hinanden, og rigtig godt for forholdet. Savn sætter også gang i følelserne, og søde beskeder hjælper forårsforelskelsen på vej.