Er du bilinteresseret, eller skal bilen bare køre fra A til B?

Denne artikel indeholder reklamelinks

hvilken bil taender du paaI dag bliver transport prioriteret meget højt, da det er for mange er nødvendigt at komme fra hjem til arbejde eller skole – og retur igen. Dertil skal der handles ind, hentes børn og måske har du langt til familie og venner.

Bilen er det transportmiddel vi foretrækker mest. Hvordan vil du helst fragtes fra A til B? Uanset hvad, er der mange som ikke vil af med bilen – de kan simpelthen ikke undvære den. Det bliver især vist i programmet ”Luksusfælden”, hvor deltagerne vil gøre alt for at beholde bilen, selvom dette oftest er helt umuligt grundet omkostningerne.

Det er dyrt at have bil. Der skal betales forsikring, vægtafgift, brændstof og billån hvis man har sådan et. Men det er ikke det hele, for hvad sker der, hvis bilen går i stykker – så skal mekanikkerne lave den, og det kan blive en dyr affærer. Dertil skal bilen synes hvert 4. eller 2. år, alt efter hvor gammel bilen er, og her er det en fordel, hvis man overholder alle servicetjek.

Men er kvinder ikke ligeglade med alt dette? Bilen skal blot kunne starte og køre, når vi har brug for det. I denne artikel bringer vi dette emne op, samt hvilken bil du bør vælge, hvis du satser på god sikkerhed og kørekomfort med plads til hele familien.

Kvindens syn på biler

Der er meget forskel på hvilken bil en mand fortrækker, og hvilken bil en kvinde foretrækker. Kvinder køber ikke biler med hjertet, ligesom mændene ofte gør. Kvinderne er gode til at finde fornuften i mange ting, også når det kommer til bilen. Her bruges hjernen også, og det er vigtigt at man får meget bil for pengene. Det skal være økonomisk, samt sikkert at køre i bilen.

Det er mændene ikke så vilde med. De har større tendens til at drømme sig væk i bilerne, og især de store tyske mærker, med motorer der brøler og udstyr i højeste klasse er lige noget for mændene.

her er svaret paa kvindens syn paa bilerDet der er vigtigst for de fleste kvinder er, at bilen opfylder deres krav. Det er ofte krav som, at bilen altid starter og køre upåklageligt – altid. Dernæst skal der være plads til børn eller hobbyer. Den skal køre langt på literen samt have en fornuftig pris i forsikring og vægtafgift. Farven betyder også meget, men ekstraudstyr bliver nedprioriteret.

Hvad er din holdning til biler? Er du interesseret og foretrækker du specielle mærker, eller skal bilen blot fragte dig og din familie sikkert frem?

Der er mange ting, der skal overvejes, når man skal ud og købe ny bil – om den er brugt eller ej, så skal den opfylde dine krav og behov. Bilforhandleren kan hjælpe dig, hvis du har spørgsmål.

Forhandleren ser et tydeligt mønster

hvilken bil koeber duDet er ikke blot noget vi pranger på jer, for dette ses tydeligt hos bilforhandlerne. Kvinden køber bilen med fornuft, imens manden drømmer sig væk i de store luksusbiler. Ofte handler det om, at der skal være en fornuftig økonomi både på bilens pris og på vedligeholdelse, afgifter, forsikringer og brændstof.

Den nye VW Touran har mange flotte detaljer, men er også den perfekte familiebil. Den har en høj sikkerhed, et fedt design med udstyr, god kørekomfort og en god brændstof økonomi. Tag et kig på bilen, hvis du ønsker en ny sikker bil, med plads til hele familien.

 

Det er generaliseringen omkring kvinder og bilkøb. Det skal dog siges, at der er meget forskel på kvinder og deres interesse for biler, men størstedelen af de danske kvinder har det som beskrevet tidligere. Bilen skal opfylde de krav og behov der er for at have bilen, ellers giver det ingen mening for kvinderne.