Er du interesseret i en grønnere verden?

Denne artikel indeholder reklamelinks

saadan faar du bedre miljoe og indeklimaVerden har udviklet sig enormt meget de seneste 20 år. Teknologien har taget over, og det har givet os mange fordele, men bestemt også ulemper. Derudover er vi blevet mere opmærksomme på, hvordan vores natur, og vi selv, har det. Med en intention om, at lede verden videre til de næste mange generationer, er vi blevet velvidende om, at der er nogle ting vi bliver nødt til at lave om- og spare på.

Det er selvfølgelig CO2-udslippet der er tale om. For at kunne reducere det nok til, at det vil gøre en forskel for os nu og i fremtiden skal vi alle gøre en indsats, og derfor bliver der lavet mange tiltag til netop dette formål.

Har du oplevet en kampagne, reklame eller andet der handler om grøn energi? Så husker du rigtigt, for rigtig mange steder både i Danmark og i udlandet er dette en del af hverdagen. Det betyder efterhånden meget, også for virksomheder, om man er med til at gøre miljøet bedre. Flere vælger sågar deres leverandører efter dette, og affaldssortering er blevet et krav i flere kommuner.

Det er forår, og sommertiden er i gang

her er svaret paa et bedre indeklimaHvad har foråret at gøre med forbedringerne af miljøet? Foråret og sommertiden giver os mere energi og overskud, og nu er det tid til forandringer. Det ses i hvert fald ofte, når vi kommer til foråret, at vi bliver gladere og har overskud til flere ting. Lyset og varmen bringer positiviteten med sig, og når det handler om miljøet og forbedringer deraf – så er det netop nu, du skal slå til.

Vil du være med til at reducere CO2-udslippet og gøre miljøet bedre? Er du langt fra den eneste, og for at få flere med på denne miljø-vogn har folketinget indgået en aftale, som gavner os alle sammen og miljøet. Håndværkerfradraget er til for, at give flere muligheden for, at hjælpe med at nedbringe CO2-udslippet og dermed gøre miljøet bedre. Dette fradrag kan bruges til mange ting, men i år 2016 og 2017 gælder det kun ved tiltag som energiforbedring, bæredygtighed eller klimatilpasninger. Alt sammen noget der kan gavne vores miljø og dermed vores verden.

Når du søger om fradrag til fx varmepumper eller luftsolfangere, kan du trække fradraget fra regningen. Det er håndværkerens løn du trækker en sum penge fra. Dette går selvfølgelig ikke udover hverken håndværkeren eller dig. Det er statens støtte til et bedre miljø, og fradraget skal få flere til at udskifte tunge energislugere.

Hvad er fordelene ved en luftsolfanger?

faa svaret paa bedre miljoeOplever du fugt og dårligt ineklima i kælderen, kolde rum, udestuen eller sommerhuset? Så kan en luftsolfanger hjælpe dig. Luftsolfangere kan holde et hvert rum eller hus tørt og frostfrit. Den blæser frisk luft ind i huset, og denne luft bliver opvarmet ved hjælp af solens energi, og er derved lun og tør, når den kommer ind i huset.

En luftsolfanger egner sig rigtig godt i kolde rum, hvor fugtigheden er høj, fordi der ikke er varme på. De rum, som ikke bliver benyttet ret tit, og varmen derfor bliver slukket for at spare energi og penge, er ofte de rum der er årsagen til fugtskader og dårligt indeklima. Her kommer luftsolfangeren ind i billedet. Den kan affugte rum, og er meget energivenlig, da det er solens energi der bliver brugt til at varme luften op med, og når du først har investeret i en luftsolfanger, så koster den ikke noget i drift.

Der er altså ingen omkostninger ved at drift af en luftsolfanger, når den først er købt og monteret. Dertil kan du søge om håndværkerfradrag, så du sparer på omkostningerne af monteringen af luftsolfangeren. Den sikre også, at huset forbliver tørt og derved er risikoen for skimmelsvamp, fugtskader og dårligt indeklima mindre.