Er han virkelig forelsket i mig?

Denne artikel indeholder reklamelinks

Når man er forelsket, så mærker man det tydeligt. Maven snurrer og er fyldt med sommerfugle, man kan ikke tænke på andet, end den man er forelsket i. Men hvordan ved du og han eller hun er forelsket i dig?

Forelskelse er en vidunderlig ting – hvis bare den er gengældt. Hvis du føler, at du har sommerfugle i maven og du har ondt i din kæbe, fordi du hele tiden går rundt og smiler, føler du dig fjollet og fyldt med energi, men samtidig lidt dvask, så er du med sikkerhed forelsket.

Mange gange kan det være godt at vide, om den kærlighed er gengældt fra den person, som du er forelsket i. Der findes også en række tegn, som du bør være opmærksom på. Disse tegn kan være afslørende til dit store spørgsmål, ”er han/hun også forelsket i mig?”.

Flytter grænser og går på kompromis

Det kan være svært at gennemskue, og personen i virkeligheden går på kompromis og flytter grænser, hvis ikke man i forvejen kender personen. En ting er, hvad man siger, man gør, en anden ting er, hvad man i virkeligheden føler, man gør. Men det er tydeligt, at hvis du kender personen, og han eller hun følger dette, så er det et godt skridt til, at denne person er forelsket i dig, eller i hvert fald meget vild med dig.

Et anderledes blik

Har du opdaget, at blikket har ændret sig, når han eller hun kigger på dig. Er der et helt særligt blik i øjet eller et lille skjult smil på læben, så er dette endnu et tegn på, at personen er forelsket i dig.

Dufter til dig

Har du lagt mærke til, at personen du er forelsket i dufter til dig eller lækker hovedet mod din hud? Det er næsten 100 % sikkert, at denne person er forelsket i dig. Det kan endda være, at han eller hun har sagt til dig, at du dufter dejligt?

Kys trods sygdom

Ingen mennesker bryder sig om at være syge. Kysser han/hun dig selvom du er syg, så er det med garanti fordi, at han/hun virkelig er vild med dig og ikke kan holde sig fra dig!

Introduceret for forældre

Det er en stor ting, hvis du allerede er blevet introduceret for hans forældre. Det betyder med garanti, at han er vild med dig. Han vil gerne vise dig frem, fordi han er stolt af, at du er den du er.

2 eller flere tegn på ægte forelskelse

Du kan sikkert selv nikke genkendende til flere af disse tegn på forelskelse. Kan du også nikke genkendende til, at du har observeret disse hos den anden part? Hvis du kan det til 2 eller flere af disse, så har du helt sikkert en gengældt forelskelse i luften, som du bør nyde til sidste prik.

At være forelsket er det bedste i livet, især når det er gengældt. Nyd det, forelskelsen varer ikke evigt, først når den slutter, begynder man at elske hinanden og først dér starter den ægte kærlighed.