Et udpluk af sommeren musthaves

Denne artikel indeholder reklamelinks

Gennem hvert år laver diverse modemagasiner en håndfuld must-haves, som du absolut bør eje. Her er vores vurdering af, hvad du absolut ikke kan undvære gennem din sommer.

Som tiden går skifter moden, det handler både om tøj, sko og accessoires. Netop nu er der en god balance blandt det rå look og det fine feminine sommerlook, som præger moden. Her er en guide til, hvad vi mener, er musthaves gennem sommeren.
Denne lækre sko er fundet hos Sirup.dk

Sko

Skomoden ændre sig hele tiden. Netop nu er disse fede espadrillos den nyeste tendens, vi ser på catwalken. De findes i mange former og farver og kan gå til næsten alle look. Denne version er espadrillos er af mærket Pavement og er lavet i et lækkert ruskind materiale. De giver looket et lækkert afslappet look, men kan sagtens anvendes til fint brug, hvis man eksempelvis skal i byen og ikke kan overskue stiletterne. De er et must at have med i tasken en varm sommerdag, når fødderne hæver op på grund af varmen. De er super lækre og behagelige at have på. Espadrillos har været højeste mode lige siden forårets begyndelse og vil være det helt ind i begyndelsen af efteråret.

 

482-reebok-royal-cljogger-sneakers-groen
Sommerens mange feriemål byder muligvis på mange kilometers gåture. Dertil er det vigtigt med et godt og solidt par fodtøj. Her er et par særdeles lækre sneakers fra Reebok i en yndig mintgrøn farve, som er højest moderne netop nu. Disse sneakers kan sagtens bruges både til et par tight jeans, men også til en fræk nederdel. Hvis du husker at rengøre skoene jævnligt, vil du kunne opretholde den smukke sommerfarve på skoene i mange år.
618-aj117---vendy-kort-buksedragt

Tøj

Buksedragten med ærmer fra mærket AJ117 er super lækker og et must en varm sommerdag, hvor man har fået lidt for meget sol på skuldrene. Den sidder løst på kroppen og vil derfor være yderst behagelig at have på kroppen. Denne rå buksedragt, som er slidt i looket er super spændende at pifte op med lidt accessoires, da den er enkel i sit look alene. Det vil være enormt ideelt, at pifte den op med et par farvede sneakers eller et lækkert sommertørklæde i regnbuens mange farver.

Accessoires

Taske-Beck-SøndergaardDette er en super smart og perfekt taske til en tur til stranden. Den har et smart leopardprint og en super smart læder rem, som går perfekt både til kvinden med et råt look, men også til en sød sommerkjole. Tasken er stor og rummelig og har et enkelt rum, hvor alle dine ejendele kan være i, når turen eksempelvis går til stranden. Her er der både plads til en ekstra bikini, et tæppe, et håndklæde, dine solbriller og måske endda en solcreme. Tasken fra Becksøndergaard vil også være et must på dine sydlandsrejser, hvis du eksempelvis skal et smut til storbyen, eller du kan anvende den som shoppingtaske, hvis du skal ud og handle.

 

 

 

Følg med og bliv inspireret

Alle disse produkter kan du købe hos Sirup.dk. Her er mange flere produkter, som du vil kunne lade dig inspirere af. Det er vigtigt, at føle sig fuldt ud stillet med henblik på moden, så man kan udstråle den energi og det engagement der skal til, for at kunne være glad. Husk også, at det er vigtigt, at finde din egen stil, og ikke bare købe, hvad dine venner og veninder køber. Lad dig gerne inspirere, og find din egen personlighed i de ting, som du godt kan lide og som du synes passer til dig. Der findes mange musthaves gennem de forskellige sæsoner, dette var blot vores bud på sommerens vigtigste.