Få det bedste ud af din tørshampoo

bruger du toershampooInteressen i tørshampoo er i den grad vokset over de seneste par år, hvilket er noget, som virkelig er kommet bag på hårplejeindustrien. Førhen var tørshampooen meget populær, men hårplejeindustrien havde efterhånden afskrevet den produktkategori i deres sortiment. Alligevel er det noget, som især den unge generation har taget til sig, og de lidt ældre følger nok snart med.

Man forstår godt tørshampooens boostede salgstal, da det er en genial produkttype. Formålet med produktet er at give håret en opfriskning, mere volumen – og vigtigst af alt får det håret til at se mindre fedtet ud. En tørshampoo er et must have for travle kvinder, der ikke altid kan nå at vaske, føntørre og sætte håret før de skal ud af døren.

Maria Nila er vegansk og fri for parabener

Maria Nila er et svensk mærke, der producerer mange forskellige plejeprodukter til håret – herunder tørshampoo. Maria Nilas produkter inden for tørshampoo genopfrisker håret, og efterlader det med en sund og velplejet udstråling.

Tørshampooen beskytter håret og hårfarven mod både UV-stråler og miljømæssig påvirkning. Den gør håret tørt gennem indholdet af kartoffel-stivelse, som absorberer fedt fra hovedbunden.

Tørshampooen fra Maria Nila er derfor et godt produkt til dig, der:

  • Ønsker en opfriskende tørshampoo, som modvirker en fedtet fornemmelse
  • Ønsker mere fylde
  • Ønsker veganske produkter
  • Vil være fri for parabener
  • Vil bevare din hårfarvning
  • Vil beskytte hår og hårfarve mod UV-stråler

red-det-ud-i-hele-haaretSådan bruger du den

Tørshampoo er nemt og enkelt at bruge, og giver et godt resultat, hvis man bruger det rigtigt. For Jer der endnu ikke er hoppet med på bølgen, kommer der her en kort introduktion til, hvordan man bruger tørshampooen for at opnå det bedste resultat:

  • Skal altid bruges i tørt hår

Som navnet antyder, skal det sprayes i tørt hår, da effekten ikke vil være den samme, hvis håret er bare en smule fugtigt. Det er derfor meget vigtigt at vente med at benytte det, til håret er helt tørt, da det eller ikke får den ønskede effekt.

  • Fordel shampooen ud i hårets længder med en børste

Håret ser altid mest fedtet ud i hovedbunden, og derfor er det oftest der, man påfører tørshampooen. Dog skal man huske, at det er vigtigt at fordele den ud i hårets længder bagefter med en børste. Hvis man blot påfører shampooen i hovedbunden, og lader det sidde, vil det, udover at give en uens effekt, også få hovedbunden til at klø og føles tør.

  • Brug eventuelt få dråber olie i håret bagefter

Tørshampoo kan sagtens have en tendens til at få håret til at virke for tørt, mat og livløst. Derfor kan man med fordel bruge et par dråber hårolie efterfølgende for at få lidt af glansen tilbage. Det er vigtigt ikke at overbruge olien, da det blot vil resultere i det samme fedtede udseende, som håret havde før brug af tørshampooen.

Tørshampoo er altså for alle uanset alder, og kan, udover at modvirke det fedtede syn, også redde enhver dårlig hår-dag. Tørshampooen fra Maria Nila er et rigtig godt bud på en god tørshampoo, der har en god effekt, men der findes altså en lang række andre tørshampooer på markedet. Det handler om at finde den, der matcher dit behov mest muligt.