Få mere selvtillid med de perfekte lakkerede negle

Denne artikel indeholder reklamelinks

I dag er det super moderne med neglelak i alle regnbuens mange forskellige farver. Der er mange danske kvinder, som benytter sig af at lakke deres negle, for eksempelvis at få mere selvtillid. Men det kræver dog lidt snilde, før man kan lægge en helt perfekt lak.

Neglelak er et superhit blandt landets kvinder, men det kan være en ren jungle, hvis man skal vide hvordan og hvilke farver der passer til netop dig. Ligeledes kræver det, at man kender de forskellige tips for, at man kan få noget helt særligt ud af de forskellige kulører.

Følg disse gode tips og få perfekte negle

Først bør du starte med at rengøre dine hænder og smøre dem ind i en rigtig god håndcreme. Cremen skal trænge helt ind i hænderne, så de ikke er fedtede at arbejde med. Herefter skal du forsigtigt skubbe dine neglebånd tilbage, så der på den måde er så meget negl som muligt at arbejde med. Dette kan gøres ved hjælp af en rosenpind. Nu skal du file dine negle til den rette form og størrelse, som du ønsker dem. Tør gerne neglene efter med et helt rent håndklæde, for ikke at få neglestøv i lakken når du skal til det næste skridt.

Ryst flasken let. Hvis du ryster flasken for hårdt, kan der opstå bobler, som kan være meget svære at arbejde med. Den ene side af penslen tørres af på kanten, således at du ikke risikerer at få for meget lak på neglen. Prøv forsigtigt om det kan lade sig gøre, at lægge lakken på i kun 3 strøg – et på midten af neglen, og et på hver side. Det er ikke sikkert, at du kan få det til at lykkedes første gang – øvelse gør mester. Tricket med at lægge neglelak på er, ikke at fylde hele neglen ud med farve, med lade 2 mm i hver side være fri. Det vil både løse problemet med, at du ikke får farve på huden og neglebåndene og samtidig vil det få dine fingre til at se både længere og mere slanke ud. Det er vigtigt, at du har tålmodighed med lakken og at give den god tid til at tørre. Hvis det er en meget tynd neglelak, så kan det godt være, at det er nødvendigt med flere omgange og flere lag – husk at give lakken en god tørretid. Med et tykt lag lak vil det give en tydeligere farve, men samtidig vil det også resultere i, at lakken hurtigere vil skalle af.

Hvis du har fat i en langtidstørrende lak, så kan du med fordel puste på neglene og blæse på dem med en føntørre på særlig lav styrke og varme. Derefter er det en god idé, at dyppe fingrene i iskoldt vand, så man på den måde er sikker på, at lakken er helt tør.

Når du kan se, at lakken igen begynder at skalle af, så er det vigtigt, at du ikke kradser i den. Tør den i stedet af med almindelig acetone eller en acetonefri neglelakfjerner. Hvis du eksempelvis skal på ferie og du ønsker at lakken skal holde ekstra længe, så kan det godt betale sig, med en ekstra god lak eller en overlak. Faktisk kan selv de mest billige lakker holde i flere dage, hvis du blot slutter af med en holdbar overlak af god kvalitet.

Nogle neglelakker kan misfarve dine negle, her er der især tale om de billigere produkter. Derfor kan det nogle gange være en god idé, med en underlak, for at man kan undgå dette problem.

Et godt og sidste tip er til, hvis din neglelak er begyndt at tørre ud. Tippet er, at dryppe et par dråber neglelaksfortynder i selve flasken og ryste den godt. Lad flasken stå lidt tid inden du igen bruger af den, så du undgår bobler i neglelakken. Når du anvender dette tip, vil neglelakken ganske vist blive en smule tyndere, men lakken holder med garanti et par måneder endnu.