Find den slankekur der passer til dig

Denne artikel indeholder reklamelinks

Træning er ikke altid nok, når man gerne vil tabe sig. Sidder du med tanken om, at du har lidt for meget sul på sidebenene, så kan du her finde den slankekur, som passer helt perfekt til dig.

Det er ikke helt ligegyldigt, hvilken slankekur du vælger. For at finde mest muligt motivation i dig selv, så skal du gå ind i slankekuren med hele din sjæl. Derfor kan det være en god idé, at finde den slankekur som passe bedst til dine behov og vaner. Der findes nemlig et stort udvalg af forskellige slankekurer og det kan for nogle mennesker være svært, at vide hvor de skal starte.

Det vigtigste er den rette kur

Der er mange forskellige måder at tabe sig på og motion er bestemt ikke noget, man kan udelukke. Hvis man gerne vil tabe sig 5-10 kilo eller måske endda mere, så kan det være en god løsning ligeledes at supplere det med en slankekur. Når man taler om slankekur, så er der tale om en direkte kostomlægning.

Det er dog ikke bare noget, man gør fra den ene dag til den anden og det er derfor også vigtigt at finde den helt rette slankekur. Det kan for nogle mennesker være svært, at finde motivationen frem og netop derfor, skal du finde den slankekur, som passer helst perfekt til dig.

Udover at der findes mange former for slankekurer, så findes der også mange måder at gå i gang. Man kan altid søge en ekspert til at hjælpe, men man kan også selv gå i gang med research og prøve kræfter med det selv.

Hvis man stadig har svært ved at finde motivation, så kan en anden løsning måske være, at finde andre, som også gerne vil tabe sig. Hvis man samarbejder om motivationen, så kan det for nogle være nemmere, at nå frem til de enkelte mål.

LCHF kuren

Denne kur hedder LCHF og er en forkortelse for Low Carb High Fat. Det er en slankekur, hvor det handler om at spise langt færre kulhydrater og mere fedt end man er vant til. For de forskellige måltider har det denne betydning, at man skal spise mange grøntsager, mere kød af en god kvalitet og fedtet fra smør og olie. Udover dette skal man indtage fede mejeriprodukter som eksempelvis fløde, græsk yoghurt og creme fraiche. Derudover er det en god idé, at supplere kosten med nødder og bær.

Det man skal holde sig fra på denne kur, er sukker, stivelse og kornprodukter (herunder både de almindelige typer og de glutenfri).

Stenalderkost kuren

På denne kur indtager man kost, som man gjorde tilbage i stenalderen. Denne kun er en af dem, som har været særligt populære i løbet af de seneste år.

Kosten består af den oprindelige spise, som uforarbejdede råvarer. Herunder kan eksempler være bær, nødder, grøntsager og kød.

5:2 kuren

Denne kur går i alt sin enkelthed ud på, at man maximalt må spise 5 dage om ugen. Derefter skal de sidste to dage bestå af ren faste. At man faster, betyder ikke, at man slet ingenting må indtage. I løbet af disse dage må man bare ikke indtage kalorier for mere end 500-700.

Denne kur er specielt god for dem, som gerne vil leve sundt og tabe sig, men samtidig har nogle dage, hvor de gerne vil spise usundt. På de 5 dage om ugen, hvor meget gerne må spise, da må man nemlig spise lige, hvad man har lyst til. Denne kur er god til de mennesker, som synes at slankekurer generelt, kan være meget stressende.