Find din kropstype i modens trends

Denne artikel indeholder reklamelinks

Elsker du mode og ved du, hvilke klæder der passer perfekt til netop til kropstype. Ingen mennesker har den samme kropsform, nogle er ikke så høje, nogle er tynge og har ingen former, mens andre har store flotte kurver. Hvilken kropstype har du?

Er du klar over hvad der klæder dig bedst i den nyeste trend og ved du, hvordan du fremhæver dine bedste sider samt skjuler dem du mindst kan lide?

Her er en lækker guide og hjælp til dig, som ønsker at finde det helt rigtige blandt det store udvalgt af modens trends. Det er nemlig ikke alle mennesker, som synes det er lige nemt at få et overblik over, hvad der er perfekt til egen krop.

Alle produkt eksemplerne i denne guide er fundet på online shoppen http://www.sirup.dk/. Her kan du finde mange andre lækre eksempler på de nyeste trends.

De fem kropstyper

Æble

Med denne form har du smalle skuldre, bred talje og slanke lår.

Dette skal du tage på:

Tætsiddende bukser med brede benvidde og en bred linning eller eksempelvis en nederdel, som er lige op og ned. Du kan også med fordel vælge asymmetriske bluser, kjoler og nederdel, som vil kunne fjerne fokus fra din runde krop. Blusen skal sidde løst omkring maven og være lang nok til at gå ned og dække maven. Hvis du har denne kroptype, skal du finde ensartet farvet tøj, til både over og underkrop, som vil skabe harmoni.

Hold dig fra dette:

Smalle bukser vil få dine lår til at se større ud. Lag på lag tøj vil få dig til at se endnu mere rund ud, end du er. Du skal også holde dig fra stramtsiddende bluser og toppe, som vil få maven til at se tykkere ud.

pieszak-kjole

 

Denne kjole fra Pieszak vil klæde dig rigtig godt, hvis du har æble formen.
Den skjuler det, du gerne vil skjule og vil i særdeleshed, kunne fremhæve dine flotte ben, som vil stikke ud forneden.
Du kan eventuelt supplere med et par leggins, hvis ikke du er til bare ben.

 

 

 

 

 

 

 

V-form

Dine skuldre er brede og hofterne er smalle.

Dette skal du tage på:

Det er en god idé at gå efter jakker eller frakker, som har skrå skuldersyninger, så du på den måde vil usynliggøre dine brede skuldre. Ligeledes kan kjoler eller nederdele med svaj være med til at give kroppen form og mere fylde den rigtige vej. Skinny jeans vil fremhæve sine slanke og smalle hofter og er derfor også noget, du bør holde øje med.

Hold dig fra dette:

Du skal holde dig helt fra bukser der stumper, overdele med skulderpuder og rullekrave og tørklæder. Tørklæder og rullekraver der sidder stramt i halsen, vil få skuldrene til at se endnu brede ud.
twist-and-tango-jeans

 

Disse lækre skinny jeans fra Twist & Tango er super lækre til dig, som har V-formen.
De vil kunne fremhæve dine slanke og smalle hofter på den helt rigtige måde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Pære

Din overkrop er smal og lår samt hofter er brede.

Dette skal du tage på:

Det er en god idé, at gå efter mørke farver forneden, da det vil få finde brede hofter til at se smallere ud. Bukserne skal sidde løst omkring hoften og det er en god idé med bukser i et let materiale, som falder blødt om kroppen. Hertil kunne man med fordel tilsætte et par slanke støvler. Jakken kunne have ærmegab og skulderpuder samt en overdel med en krave. Dette vil markere dine skuldre og skaber dertil harmoni med dine brede hofter.

Hold dig fra dette:

Du skal specielt holde dig fra tætsiddende toppe og bluser, da det kun vil understrege din smalle overkrop. Bukser, kjoler og nederdele med lommer eller andre detaljer på siden, bør du også holde dig fra.
Custommade bukser

 

 

Disse smukke og stilede bukser fra Custommade er særdeles gode til dig, som har kropstypen pære.
De vil fjerne fokus fra dine brede hofte og kunne give dig nogle smukke ben.

 

 

 

 

 

 

 

Timeglas

Du har store bryster, en smal talje og brede hofter.

Dette skal du tage på:

Tætsiddende tøj, som vil fremhæve dine smukke former og kvindelige kurver. Bluser med v-udskæring, som vil vise dine smukke bryster frem, herved vil den heller ikke komme til at se for stor ud.

Hold dig fra dette:

Du skal især holde dig fra en høj udskæring, da det vil få barmen til at se større ud end den er. Tøj, som sidder for løst på kroppen er heller ikke nogen god idé.
rosemunde-kjole

 

 

Denne smukke kjole fra Rosemunde vil fremhæve dine smukke kvindelige kurver til særdeleshed.
Den er perfekt figursyet til dig, som har timeglas formen.

 

 

 

 

 

 

 

H-form

Din kropstype er lige op og ned og du har ingen deciderede kurver eller former.

Dette skal du tage på:

Du skal holde øje med nederdele med svaj, som vil give din krop figur. Vælg voluminøst tøj for oven og stramt for neden eller omvendt. Figursyede jakker og blazer er også en god ting, som vil fremhæve dine feminine former.

Hold dig fra dette:

Lag på lag tøj vil dække dine smukke former og understrege din manglende kropsform. Tøj med et maskulint udtryk er heller ikke nogen god idé at tage på.
Rosemunde nederdel

 

 

Denne smukke feminine nederdel fra Rosemunde vil kunne give svaj og volumen i underdelen af kroppen.
Hertil kunne du finde en strammere overdel, som ville passer perfekt til.