Find din orgasme, kvinde!

Mange kvinder har desværre lidt svært ved at finde deres orgasme, når de har samleje med en fyr. Det kan der være flere grunde til Det vigtigste er at være nysgerrig og udforske hinanden.

Mange kvinder må erkende, at det kan være svært, at få en orgasme ved samleje, men hvad skyldes dette egentlig? Her sætter vi fokus på, hvorfor og hvad den partner kan gøre, for at få dig til at komme.

Tanker der tæller

Blandt mænd er der en større garanti for orgasme, når de forlyster sig med partneren på lagnerne. Det er dog lidt sværere for kvinder at opnå dette punkt. I højere grad handler det måske om, at kvinder har svært ved, at give slip og give sig hen. Det mener flere af landet sexologer.

Det er en kendsgerning, at kvinder har sværere ved at tage imod og bruger derfor mere tid på, at tænke på deres partner i stedet for at tage imod nydelsen. Mange kvinder kan ofte tænke, at deres partner keder sig og det resulterer ofte i, at kvinden begynder at stresse. Hvis manden opdager eller mærker at hun stresser, så kan det i værste fald resultere i, at han også begynder at stresse. Det er en meget ond cirkel at komme ind i. Kvinder skal vide, at mange mænd ligesom meget tænker på, at kunne tilfredsstille kvinden ligeså meget, som selv at blive tilfredsstillet.

Hvad du som partner skal gøre

Selvfølgelig skal kvinden selv præstere, for at opnå en hvis nydelse. Langt hen af vejen er der dog en masse ting, man som partner også kan gøre. Det handler nemlig om, at udforske hinanden og finde de helt rette ”knapper” at trykke på.

Sex skal slet ikke være en forpligtigelse, det skal være en lyst og en leg. Der skal være vilje og udfordring fra begge parters sidder. Man kan betragte sin partner som et eventyr der skal opdaget og udforskes. Når man har udforsket og været på opdagelse længe nok og først har fundet de helt rigtige knapper at trykke på, så bliver legen meget sjovere. Når man har brugt tid på at udforske hinanden og har lært hinanden bedre at kende, så vil meget af nervøsiteten også forsvinde helt af sig selv. Denne nervøsitet kan også være med til, at holde en orgasme tilbage og bremse nydelsen.

For mange mennesker er sex et forbudt emne at tale om. Det er ofte meget ”tys tys” og det er netop her, problemerne opstår. I stedet bør man snakke om emnet åbent med sin partner og fortælle præcis, hvad man selv tænder på. På den måde gør man også legen sjovere for sig selv og selve situationen mindre akavet.

Sex er en stor verden og der findes mange forskellige fantasier og ting man kan gøre, for at udforske det seksuelle samleje. Jo flere emner man har været igennem med sin partner, jo bedre kender man sig selv og det man tænder på. Det kan være man har en forestilling om, at man tænder på noget, men når man først prøver det, så finder man ud af, at man tænder på noget helt andet.