Find din stil i den nyeste mode

Det kan for nogle mennesker være svært at finde sin helt egen stil i den nyeste mode. Her er en god guide til dig, som elsker de nyeste trends og det helt rigtige modetøj.

Moden skifter hele tiden og nye trends kommer og går, lige så ofte, som vejret skifter fra dag til dig. I dag er alt mere eller mindre tilladt. Det kan gøre det svært for nogle, mens det for andre er en leg. For nogle mennesker, som blot altid formår, at ride med på det nyeste nye og tilmed vise et stilfuldt look er der her et god udvalgt af nogle helt nye produkter, som du med garanti vil elske.

Ingen mennesker er født med stil, det er noget, vi udvikler og opsnapper fra miljøet og de stilikoner vi er omgivet af. Mange danskere finder inspiration i modeblade, på internettet fra film og meget mere. Det er altså noget, man skal lære. Det betyder også, at alle mennesker rent faktisk kan finde deres egen stil, ved lidt hjælp.

Det er ikke en nødvendighed at blive trendy, men det er en god idé at finde sig egen stil, hvorefter man vil udstråle mere selvsikkerhed og overskud og måske endda hvile mere i sig selv.

Hvad kan du lide?

Når man skal finde sin egen stil, skal man først observere, hvad man godt kan lide. Du kan eventuelt tømme dit tøjskab og finde ud af, hvilken slags stilet tøj der allerede gemmer sig dér. Er der farver, er det sort/hvid, er det tøj der fremhæver dine former, eller hvad er det egentlig, du har købt gennem tiden?

Man kan eventuelt samle inspiration i modebladene og på forskellige mode sites og se alverdens forskellige looks. Der er mange muligheder til, hvor du kan finde din inspirationskilde.

 

Den feminine stil

Den feminine

Her er et lækkert eksempel på, hvordan du kan klæde dig, hvis det er den feminine stil, du er vild med.

Dette er en maxi kjole fra Twist & Tango i fuld blondering med dyb ryg, som kan anvendes til mange forskellige anledninger.

Den er perfekt til sommer, men kan også piftes op til en fest med forskellige accessories.

 

 

 

 

Classic Er du mere til et klassisk look, skal du holde øje med tøj som denne super lækre jakke fra Custommade. Den er smart og praktisk, da den både kan bruges som en overgangsjakke, men også sagtens som cardigan inden døre. Eventuelt kan denne klassiske jakke anvendes til finere fest med nogle lækre smykker til.

 

Classic

Er du mere til et klassisk look, skal du holde øje med tøj som denne super lækre jakke fra Custommade. Den er smart og praktisk, da den både kan bruges som en overgangsjakke, men også sagtens som cardigan inden døre. Eventuelt kan denne klassiske jakke anvendes til finere fest med nogle lækre smykker til.

 

 

 

 

 

 

Chanel bluse og nederdel

Vild med stilikonet Chanel

Er du vildt med Chanel og tøj der ser eksklusivt ud, skal du lede efter tøj som dette yderst moderne sæt, designet af Just Female. Dette sæt udstråler stil og klasse samt en hvis fremgang og mod. Dette sæt kan bruges måde til arbejde men også til finere fester, som eksempelvis en konfirmation eller et bryllup.

 

 

 

 

Gå på opdagelse

Når du har fundet ud af, hvad du godt kan lide, og derefter fundet en masse inspiration i diverse magasiner, mode blogs osv. Så er det tid til, at du går på opdagelse på diverse online shops eller i butikkerne. Det kan mange gange være en fordel at handle på internettet, da det er nemmere at holde overblik over de mange produkter. Her kunne et godt bud være ww.sirup.dk, hvor du også kan finde alle de overstående produkter. Nu er der kun tilbage at sige held og lykke med at finde din helt egen stil!