Fire tendenser hvis du vil være med på moden i sommeren 2014

Denne artikel indeholder reklamelinks

Det kan for mange mennesker være svært at finde hoved og hale i de mange tendenser, som præger moden hvert år. Her er en god oversigt over fire tendenser, som kommer til at præge sommeren 2014.

På årets mode uge i Bella Centeret bliver hvert år præsenteret de nyeste kollektioner af nogle af Danmarks mest kendte designer. Men for mange danskere kan det alligevel være svært at følge med i, hvad der bliver moderne og hvad man bør gå efter, hvis man ønsker at være med på de nyeste trends.

Her er en god oversigt over fire tendenser, som med sikkerhed vil komme til at præge de mange danske modeelskere landet over i både 2014 og 2015.

Det levende

Her byder mange smukke kollektioner på blomstrede og mønstrede look. De oser af regnbuens mange smukke farver og gør looket levende og spreder glæde.
nioi-felpa-bluse

 

Denne smukke bluse fra Nioi Felpa er smuk i sine stærke farver.
Det er en bluse man ikke vil kunne undvære i garderoben, hvis man lader sig inspirere af denne tendens.
Den er både levende og giver en hvis glæde udadtil.

Filantropen

Det der er særligt prægende, ved denne tendens er at komme ud i verden. Der er her tale om tøj, der er både lyst og hvidt. Kendetegnet for tøjet er, at det er meget minimalistisk og enkelt i sit design.

 

custommade-skjorte

Med denne skjorte fra Custommade går du ikke galt i byen, hvis du ønsker at følge Filantropen som tendens.

Den er både enkel og minimalistisk i sit look.

Ligeledes vil den aldrig rigtigt gå af mode, da den er enkel og du kan bruge den i mange sammenhænge til mange forskellige tøjsammensætninger.

 

 

 

 

Anarkisten

Anarkisten handler om at bryde mønstrer og bryde regler. Materialerne der er brugt til denne tendens, er typisk læder, som giver et råt look. Tøjet under denne tendens er meget vildt.

Erbs Denmark taske

 

For at fuldende et look som lever op til Anarkist tendensen, kan man tilføje en lækker og rå lædertaske som denne fra Erbs Denmark.

Den er rå i looket med sit læder materiale og de rå lynlåse.

Den er enkel og kan anvendes til mange forskellige looks.

 

 

Eskarpisten

Det der præger denne tendens, er finanskrisen. Det handler kort sagt om at være meget avangard. Tøjet under denne tendens er præget af læder og guld en mas. Det er her nærmest ikke muligt at overdrive med glitter og glimmer i alskens materialer.

muubaa-laederjakke

Denne lækre læderjakke fra Muubaa går super godt i spænd med tendensen, Eskarpisten.

Her giver du looket et råt kick.
Hertil kan du tilsætte et par guldsko, for at fuldende looket til punkt og prikke.

 

 

 

 

 

 

 

Bland på kryds og tværs og fuldend dit moderigtige look

Det er op til den enkelte, om man ønsker at fuldende de forskellige tendenser. Man kan også sagtens blande de forskellige tendenser på kryds og tværs. Det handler om at finde nogle produkter, som man med sikkerhed vil kunne bruge i flere sammenhæng, hvis ikke man er særlig stærk inden for mode.

Disse eksempler er alle taget fra sirup.dk, som også har flere andre produkter, der går i spænd med sommerens nye mange fine tendenser. Der skulle være lidt for en hver smag, så det er bare om at finde det rette match til din unikke stil.