Forfængelighed blandt mænd er ingen myte

Denne artikel indeholder reklamelinks

I de moderne tider vi lever under i dag, er det ikke kun kvinderne, som går op i moderigtigt udseende. Flere og flere mænd bliver forfængelige og går meget op i, hvordan de ser ud.

Man skulle tro, at det kun er kvinderne, der går op i udseendet og bruger oseaner af tid foran spejlet. Men nu viser flere undersøgelser, at mænds modevaner på online markedet er mindst ligeså vigtigt. Det viser blandt andet en undersøgelse, som er foretaget af Trendsales.

Den personlige stil

Det er næsten hver fjerde mand, som har deltaget i undersøgelse, ud af de 1.733 mænd, som svarer, at han følger med i moden og synes, at det er vigtigt, at have en helt unik og personlig stil. Interessen er dog størst blandt de unge, men mere end hver tiende mand over 50 år har svaret, at han følger med i modetendenserne.

Omkring 60 % af deltagerne fra undersøgelsen svarer, at de tænker over, hvad de tager på, dog uden decideret at gå op i, hvad der er på mode netop nu, mens blot 4,3 % har angivet, at de slet ikke er interesseret i mode.

Hvis man kigger på historien, så har arbejdslivet været det afgørende for, hvad mænd har gået klædt i, men sådan er det ikke længere. I dag er der stort set ingen dresscode til at hjælpe mændene, og det er måske netop dette, som gør at de på godt og ondt bliver nød til selv at opbygge en hvis interesse for denne verden.

Samtidig med dette har udseende og påklædning generelt fået en langt større betydning også i de mere professionelle sammenhæng. For mange mænd handler modebevidstheden måske i mindre grad om den personlige stil og måske i højere grad om, ikke at stikke ud og være håbløst klædt.

Ifølge undersøgelsen er mændenes gennemsnitsbudget på tøj 780 kr. i måneden, men dette tal dækker over store regionale forskelle. De københavnske mænd ligger i front med 888 kr. i måneden, som er efterfulgt af nordjyderne med 796 kr. i måneden og det øvrige Sjælland med 747 kr. i måneden. Fynboerne bruger færrest penge og ligger på et budget omkring 645 kr. i måneden.

Forkæl din mand

Denne undersøgelse om at mænd går mere op i deres udseende nu end nogensinde før, åbner nogle muligheder for os kvinder. Det gør det nemmere, når vi eksempelvis skal købe gaver til vores kære, hvad end det er en kæreste eller blot en god ven. Alle mennesker fortjener en gave i ny og næ, og man behøver ikke altid have enten fødselsdag eller en anden anledning, for at blive belønnet.

Her er nogle gode eksempler på, hvad du som kvinde kan investere i, for at glæde manden i dit liv, hvad end det er din bedste ven, din mand eller din kæreste.

Ure til mænd

 

 

Der findes mange ure på markedet netop nu og det kan være svært at vide præcis, hvad ham du skal købe gave til kan lide. Hvis du er i tvivl, så er det en god idé, at vælge et neutralt ud og huske et byttemærke, så han altid kan få det byttet, hvis ikke det falder i den rigtige smag.

Dette neutrale ur er fra RIVER ISLAND.

 

 

 

taske-til-maend

 

Her er en spraglet taske i sommerens mest moderne farver.
Denne taske vil ganske rigtigt ikke falde i god jord hos alle mænd, trods det er de fleste mænd der burde kunne bære den.
Tasken er af mærket Adidas.

 

 

 

 

 

armbaand-til-maendArmbånd er endnu en god gave at give en mand. Rigtig mange forfængelige mænd elsker armbånd, og dertil er det godt at have noget at skifte imellem.

Derfor kan man næsten aldrig gå galt i byen her.

Dette smukke perlearmbånd er fra LUCLEON.

 

 

 

Andre gode gaveideer

Der findes i dag et utal af gaveideer, det er nærmest kun fantasien, som sætter grænser. Her er en liste over lidt yderligere inspiration til gaveideer:

  • Slips i spraglede farver
  • Punge og tasker
  • Caps, hatte og huer
  • Diverse bøger om mode, mad, indretning mm.
  • Gadget: Mobil tilbehør, øl køler til haven, nøglering til bilnøglen