Franske fristelser i danske hjerter

Ansigtspleje, makeup, bodylotion, solcreme og parfume er noget, vi kvinder absolut ikke kan undvære i vores hverdag. Vi bruger det hver dag, men tænker vi egentlig over, hvad det er vi smører os med? Nu har de danske kvinder endelig fået øjnene op for en produktserie, som absolut hører under nøgleordet – Franske fristelser. Det er en produktserie, som både lever op til kvalitet og luksus.

Det danske marked har et kæmpe udvalg inden for både kosmetik og hudpleje og det kan være svært at vide, hvad der er godt og hvad man absolut bør holde sig fra. Selvom reklamerne frister os til meget, bør vi absolut ikke altid stole blindt på dem. Her er dog en eksklusiv produktserie, som har taget danskerne med storm. Den har ikke bare været fangende, den har været en direkte fristelse.

Caudalie til perfektion

Danskerne er i sandhed blevet taget med storm af den franske hudplejeserie Caudalie, som er et fransk familieejet firma. De udvikler hudplejeprodukter med et stort udgangspunkt i vindruer. Den franske familie som ejer firmaet opdagede, i en forbindelse med vinhøsten, at polyfenolerne i vindruerne har rigtig gode antioxidant-egenskaber. Det er nu femten år siden familien startede hudplejeserien og i dag er det et kæmpe hit i blandt andet Frankrig. Måske er Caudalie netop nu ved at blive lige så populær i Danmark.

Lige nu er der meget tale om, at vi kvinder skal indtage alle de antioxidanter, vi kan komme i nærheden af, da det giver os en smukkere hud og mindsker risikoen for rynker. Det er måske netop grunden til, at den franske hudplejeserie Caudalie har været en så stor fristelse for de danske kvinder. Hudplejeserien er nemlig spræng fyldt med antioxidanter, som gør vores hud smukkere og mere elastisk.

Caudalie kombinerer farmaceutisk videnskab med kvalitet og luksus. Det har stor betydning for den del af verdens befolkning, som bare gerne vil have lidt af det hele. Vi danskere har især forstand på kvalitet og hører i sandhed under den del af verdens befolkning, som prioriterer det højest.

Udover at Caudalie kan tilbyde luksus og ikke mindst kvalitet har de også stort fokus på etik og udvikler alle deres produkter efter, at de ikke må indeholde parabener, phenoxyethanol, mineralske olie, natrium lauret sulfat, kunstige farvestoffer og animalske ingredienser. Det betyder altså, at ingen af produkterne er allergi fremkaldende, hvilket er vigtigt for kvaliteten og effekten.

Et kultprodukt blandt mange

Vindruer til hudplejeEn sand kvinde ved, at hvis hun vil beskytte sin hud og ønsker, at den skal udstråle ungdom og skønhed, bør hun pleje den hver dag.

Det kan man eksempelvis gøre med en god og effektiv dagcreme. Med alderen vil kvinders hud blive mere tør og trist at se på.

Det er heldigvis ikke et sted, hvor man skal give op. Der er nemlig meget hjælp at hente for igen, at kunne få den til at stråle.

Caudalie Vinoperfect Day Perfecting crème er helt sikkert et kult product fra hudplejeserien Caudalie.

Det er en olie-fri dagcreme med en særligt høj koncentration af Viniferine, som er et stof, der øger hudens udstråling.

Derudover reducerer og lysner det pigmentforandringer i huden, samt korrigerer og udjævner hudtonen.

Alt i alt kan man altså betragte det som en ret stor fristelse for modne danske kvinder, som ønsker at se frisk og smuk ud hele dagen. Produktet er helt klart på ønskelisten hos rigtig mange danskere og det er blot et blandt mange lækre produkter fra Caudalie.

Rens huden med kvalitet

Kvinde renser ansigtNår huden skal rensen i dybden, er det vigtigt, at gøre det nænsomt. Her skal man fjerne urenheder og dødehudceller uden at risikere at ødelægge huden.

Med Caudalie Gentle Buffing cream skrubber man nænsomt huden, fjerner døde hudceller, overfladisk olie og samtidig stimulerer cellefornyelsen i huden. At stimulere cellefornyelsen er yderst vigtigt, da det hjælper huden med at genoprette eventuelt døde hudceller. Det giver huden en bedre udstråling og efterladen den blød og ren.

Med alle disse egenskaber kan Caudalie Gentle Buffing crema kategoriseres som et kvalitetsprodukt, der opfylder alle ønsker hos de kvindelige forbrugere. Det er netop årsagen til, at den er blandt de mest fortrukne på det danske marked.

Kvalitet frem for alt

Når danskerne vælger deres produkter på markedet, vægter de helt klart kvalitet højest. Dernæst kigger de på, hvilke farlige stoffer, produkterne måske kan indeholde. Det er blevet en høj tendens hos danskerne, at gå op i, om et produkt indeholder stoffer, som kan være skadelig for huden og kroppen i helhed. Det er uanset, om det er en dagcreme, en skrub eller et makeupprodukt, man er på udkig efter.

Nogle af de farlige stoffer danskerne især vægter højest, er de farlige parabener, som forskerne stadig er uvisse om, hvad skade kan gøre. Man ved dog med sikkerhed, at det er et stof, man bør gå udenom, hvis man vil sikre sig den bedste sundhed muligst.

Caudalie er bestemt en fransk fristelse, som opfylder alle ønsker hos de danske kvinder. Her får de kvaliteten, som dog er den vigtigste, men de kommer også uden om alle de farlige stoffer, der kan være skadelige for kroppen og sundheden. Et hudplejeprodukt er ikke længere blot et hudplejeprodukt og man skal derfor være varsom med, hvad man køber.

Reklamer kan lokke noget så meget, men de kan desværre mange gange lyve mere end, hvad der er sundt. Det bedste er at holde sig til det, der er sikkert og derefter prøve sig frem blandt de forskellige produkter, alt efter, hvad der virker bedst på den enkelte kvindes krop.

Pas på din hud, og plej den som porcelæn

Det er vigtigt at passe på sin hud, især hvis man ønsker, at den skal forblive strålende og smuk i mange år frem i tiden. Man kan nærmest sige, at man bør passe og pleje huden, som var den lavet af porcelæn.

Huden bør behandles nænsomt hver eneste dag og med de rigtige produkter er det faktisk muligt, at den kan forblive smuk og ung. Det er noget, de fleste danske kvinder heldigvis har opdaget.

Smuk kvinde