Girls night out: 5 gode idéer til en sjov pigeaften

Denne artikel indeholder reklamelinks

Grundet coronapandemien og alle restriktionerne er det måske lang tid siden, du og veninderne sidst har haft en rigtig tøseaften. Derfor har vi samlet 5 gode idéer til, hvad I kan lave på jeres næste tøseaften!

God mad og drinks

God mad er ofte omdrejningspunktet for en god aften for rigtig mange danskere. Der findes heller ikke noget mere hyggeligt end at samles med sine bedste veninder over god mad og drinks eller vin, så hvorfor ikke kombinere dette? Prøv for eksempel en ginsmagning, hvor I får serveret en lækker tapasanretning til.

I kan også sammensætte jeres egen gin- eller vinsmagning. Køb nogle forskellige flasker vin eller køb adgang til en online ginsmagning, og afhold smagningen derhjemme og i jeres eget tempo.

Game night

Game night

Er I typerne, der elsker spil eller mysterier, så er en game night måske lige noget for jer. Find jeres bedste spil frem og gør klar til en aften med brætspil, hygge og snak. En spilleaften kan både være sjovt og hyggeligt, og I har samtidig god mulighed for at få snakket igennem. Husk dog at vælge spil, som I alle synes er sjove, og afklar evt. reglerne inden I går i gang, så I undgår diskussioner om, hvad man må og ikke må undervejs.

Hvis I er til mysterier og gåder, kan et escape room også være en sjov aktivitet. Her skal I samarbejde om at løse gåderne og komme ud af rummet inden tiden er gået. Der findes også andre variationer af denne type aktivitet, hvor I, i stedet for at blive låst ind i et rum, bliver sluppet løs i byen i et real life escape room. I kan også løse et escape room hjemme i stuen med et escape room brætspil.

Pyjamasparty og sleep over

Hvornår har du sidst deltaget i et pyjamasparty? De fleste har nok gjort det i deres unge teenageår, men har du gjort det efter du er blevet ældre? Hvorfor ikke? Et pyjamasparty er perfekt til jer, der gerne vil have en afslappende aften, hvor I kan hygge jer med slik, popcorn, film i lange baner, eller med at lægge ansigtsmasker og meget mere.

Til et rigtigt pyjamasparty hopper man i pyjamassen og skifter først igen næste dag, når det er tid til at tage hjem. Med et pyjamasparty og sleep over forlænges hyggen, da det er oplagt at spise en lækker brunch sammen næste morgen.

Spaophold

Spaophold

Vil I gerne forkæle jer selv endnu mere, hvorfor så ikke tage en spa-dag, hvor I får lagt ansigtsmasker, får massage, får en manicure og pedicure, går i sauna og dampbad og meget mere? Det behøver ikke være dyrt med et spaophold, så alle har mulighed for at deltage. Hold eventuelt øje med gode tilbud eller med forskellige deals – der kan være meget at spare, særligt uden for højsæsonen.

Shopping

Hvornår har dig og tøserne sidst været ude og shoppe sammen? En shoppingdag er ikke ensbetydende med, at I skal købe en masse tøj. Det kan i lige så høj grad være for at prøve forskelligt tøj, eller blot gå på vinduesshopping. Hold en pause undervejs og få en caffe latte på en café eller slut dagen af med at få noget lækker mad sammen. I kan også forlænge dagen med en af de ovenstående aktiviteter. Slut for eksempel af med en lækker ginsmagning eller en game night.