Glædelig jul til alle jer dejlige læsere!

Denne artikel indeholder reklamelinks

Glædelig jul

Det varer ikke længe, før julefreden begynder at sænke sig over Danmark – det gjorde den i hvert fald for flere år siden.

I dag er det nærmere julestressen, der for alvor træder til, især de sidste dage op til jul. Måske er der nogle hjem, der har styr på julen, og er klar til at fejre jul med god mad, familie, venner og gaver.

Hos Style & Trends ser vi tilbage på et travlt år med fremgang i antal artikler, og en mangedobling af besøgende på sitet samt ”Synes om” tilkendegivelser på Facebooksiden.
Vi er rigtigt glade for den gode feedback, som I læsere har givet på de bragte artikler og opdateringer.

Det vil vi meget gerne takke jer for, og derfor har vi valgt at lave en julekonkurrence, hvor du har mulighed for at blive den heldige vinder af et af de to viste produkter sponsoreret af Webapoteket.dk.

Se og deltag i konkurrencen på vores facebook side

[av_button label=’Deltag i vores julekonkurrence på Facebook!’ link=’manually,https://www.facebook.com/styletrends.dk’ link_target=’_blank’ size=’x-large’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue8f3′ font=’entypo-fontello’ color=’blue’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-25ognk’]

Vi ser frem til et lykkebringende år 2016 med endnu flere trofaste og engagerede læsere på Style & Trends.

På redaktionen ønsker vi jer en rigtig glædelig jul

– og held og lykke med konkurrencen. 🙂