Gode tips til at bevare skønheden i vintermånederne

Denne artikel indeholder reklamelinks

skoenhed-i-vintermaanederne-top

Vi er over halvejs i vintermånederne, og snart kan vi se en ende på det kedelige vintervejr. Vinteren 2015/2016 har budt på mange forskellige temperaturer, vindstyrker, regn og ikke mindst sne og kulde. Vi har haft en speciel vinter, som snart er ved dens ende.

Det er både med sorg og glæder, når vi den 2/2 – 2016 kan sige vi er halvvejs igennem vinteren, for det er jo sådan, at nogle er vilde med sne, kulde og mørke dage – mens andre er mere til forår, sommer, solskin og ikke mindst den grønne natur.

Vinteren bringer os både flotte landskaber med sne, frost og ikke mindst gode helligdage, hvor vi samles med familie og venner. Vinteren er en mørk og hyggelig tid, hvor kulden og lufttørheden tager over. Det resultere fx i tør hud, overfugtning af læber og flere irritationer og ubehagelige tilstande.

Hvordan kommer vi disse problemer til livs i vintermånederne? I denne artikel vil vi komme ind på løsninger på disse vinter-problemer, og komme med forskellige skønheds tips.

Vinterens kuldeskær

skoenhed-i-vintermaanederne-1Vinteren er snart ovre, og det betyder noget for os alle sammen. Nu kan vi se lyset for enden at tunnelen, for vinteren giver sprækkede læber, forkølelsessår, tør hud, en trist kulør og nogle får problemer med sygdomme der går i udbrud på grund af vejret.

Når foråret kommer, begynder alle disse ting at vende igen, men hvad gør man i perioden, hvor vinteren er hård, og hvor huden virkelig har brug for pleje?

Pleje er nøgleordet for dig, der har problemer med vinterens kulde og tørre luft. Dog er det ikke kun huden der kan blive problemer med også håret, neglene, læberne, ansigtet og hænderne.

Giv huden fugt og kærlighed

Huden er udsat om vinteren, og den tørre luft gør ikke noget godt for huden. Derfor er det vigtigt, at du husker at pleje dig selv og din hus ekstra meget i vinterperioden, så du ikke render rundt med tør og ubehagelig hud.

Der er mange produkter og metoder du kan bruge til din hud i denne kolde tid, du skal blot huske, at holde din hud i balance, så du undgår tørhed. Du kan give huden et boost med forskellige scubs, olier og cremer.

Huden har rigtig godt af at blive børstet, når den er tør. Brug en behagelig børste, som kan massere huden væv, nerver og blodkar. Børstningen stimulere din hud, så dannelsen af nye hudceller bliver mindre ujævn. Herefter skal du pleje huden med cremer, olier eller scubs, som giver din hud den fugt den har brug for i denne tid.

Sprækkede og u-sexede læber

skoenhed-i-vintermaanederne-2Tørre, sprækkede læber er ikke noget kønt syn, og det er heller ikke rart – og kan endda gå hen og blive smertefuld. De hårde vintermåneder tørre læberne ud, og har du tendens til dette, så er det en god idé, altid at have en læbepomade ved hånden. Det er en kanon god beskyttelse, og pomaden vil give dine læber den fugtighed de mangler i den kolde tid. Den minimere altså risikoen for, at læberne sprækker.

Læbepomader fås i mange forskellige afskygninger, farver, smag og med glimmer. Det er bare at vælge en eller flere son du synes om, og kan holde ud af have på.

Sunde og stråledne vinter-lokker

Om vinteren er dit hår også udsat for kulde og tør luft. Derfor skal håret også plejes ekstra meget, og her er det en god idé, at undgå at bruge for mange produkter samt forskellige varmebehandlinger.

Hårrødderne har især brug for pleje, og derfor skal du undgå at komme balsam, voks og gele rører hovedbunden og dermed hårrødderne. Disse produkter vil stoppe porerne, og derved får håret svært ved at vokse normalt.

Brug gerne en blid shampoo, som giver fugt til håret. Balsam er ikke forbudt, men den skal være dybde behandlende, så den fungere som et skjold der beskytter håret. Tjek derfor hvad der er i balsammen inden du putter den i håret.

Spis godt med protein, så håret bevarer dens keratin, som kommer deraf. Proteinet vil gøre håret stærkt og skinnede – Spis derfor en masse kød, fisk og æg.

  • Kom godt, sundt og stærkt igennem vinteren – den er snart ovre og vi går mod lysere tider.