Gør de ansatte håndværkere glade med smart og moderigtigt arbejdstøj

At snakke om mode inden for håndværkerbranchen er noget de fleste mennesker måske, vil ryste på hovedet af, men det er faktisk noget, der breder sig meget blandt mange virksomheder i Danmark.

I det samfund vi i dag lever i, er mode noget, som de fleste mennesker går op i. Det handler både om, det tøj vi går i til daglig, det tøj vi har på til fest og komsammen, men også det tøj vi har på til hverdag. Vi ønsker i dag, at se pæne og anstændige ud, og vi foretrækker og være mindst lige så godt klædt som naboen, veninden eller måske endda et stilikon vi følger på twitter eller instagram.

Det har stor betydning for os, at følge moden og det er vi stolte af. Det er nemt for nogle, men for nogle arbejdspladser kan det være lidt mere kompliceret. Her drejer det sig specielt om brancher som håndværkere, hvor elektrikere og tømrer er særligt svære at tilfredsstille. Den store efterspørgsel på modetøj har nu alligevel gjort det muligt, at være modebevidst som håndværker.

Skab mode blandt dine ansatte

Det er en rigtig god idé, at give dine ansatte det de godt kan lide. Det kunne eksempelvis være, at give de ansatte noget tøj de kan lide at have på, noget de føler sig godt tilpas i. Det er vigtigt, for at få en bedre arbejdstilgang og en bedre energi på arbejdspladsen, hvad end det handler om, at man er håndværker eller kontormus.

Det kan være svært at tilfredsstille håndværkere, da der er mange sikkerhedsmæssige foranstaltninger, som skal opfyldes. Her er der specielt tale om sikkerhedssko og andet arbejdstøj. De fleste virksomheder har deres helt særlige arbejdstøj, så de forskellige ansatte matcher. Men hvordan kan man mon glæde sine medarbejdere bedst muligt her?

Man kan eksempelvis tilbyde de ansatte, at de selv må vælge farven på T-shirten. I dag findes der meget forskellige arbejdstøj, som man kan købe i mange forskellige moderigtige farver.

Sikkerhedssko er et andet punkt, som i mange år har stået stille. I dag er håndværkere nu så heldige, at markedet har et kæmpe udvalg af forskellige sikkerhedssko. Her er et af mærkerne, Lotto EGERGY, som har en stor kollektion med mange forskellige produkter i utrolig mange smukke og stilrene farver. Med et par smarte sikkerhedssko tilbyder man den ansatte, også at kunne være modebevidst på arbejdspladsen, trods man arbejder i et meget maskulint arbejdsmiljø.

Moden skaber glæde og energi

Som arbejdsgiver vil man kunne glæde sine ansatte utrolig meget, ved at lade dem gå i mere valgfrit tøj. Det handler i bund og grund om, at vi danskere er blevet mere OBS på, hvad der er IN i modebranchen. Det handler om, at når man går i noget tøj, man føler sig tilpas i, så vil man udstråle langt mere energi og i højere grad glæde. Som arbejdsgiver vil man måske endda opdage, at arbejdsindsatsen er blevet væsentlig bedre og humøret ligeså.