Gør en indsats og få solgt din bolig

Denne artikel indeholder reklamelinks

Har du gennem længere tid haft store problemer med at få solgt din bolig, så er det måske på tide, at du kigger på, hvad du selv kan gøre ved denne situation.

Det er ikke altid, at man skal overlade alt arbejdet til ejendomsmægleren. Mange danskere har oplevet stor glæde ved, at få andre eksperter ind over deres salg af bolig, hvor det i sidste ende har resulteret i et endeligt salg, hvilket var til stor glæde.

Mange eksperter om samme opgave

Det kan godt betale sig at gøre en god investering, hvis ikke man selv er kreativ med henblik på indretningen. Flere danskere har opdaget glæden ved, at investere i en boligstylist, når de skulle i gang med et boligsalg. Ejendomsmæglere rundt omkring i landet er også begyndt at anbefale boligsælgere til, at få fat i disse eksperter, hvis de ønsker at komme hurtigt af med boligen og det vil de fleste jo gerne.

Det handler om ren investering. Det er nemlig ikke alle købere, som er så kreative, at de selv kan se muligheder i de forskellige boliger, hvis de har stået i forfald alt for længe. Mange gange kan et tjek og en klargøring hos en stylist måske endda forhøje prisen på boligen, hvilket kan være til stor fordel for sælgeren.

Det er køberens førstehåndindtryk, som er det vigtigste i en handel. Derfor er det lige så vigtigt at have en god indretning i boligen, som det er at huske og rydde og gøre rent, når boligen skal fremvises.

Køberen vil ikke kun kigge på det indvendige, men også et kig i haven kan være en god ting. Sørg for at have plantet blomster i potter og få haven til at se nydelig og hyggelig ud. Det vil være en kæmpe hjælp til ejendomsmægleren, at du også selv gør et godt stykke arbejde. Det er ganske vidst ham, der skal sørge for, at salget går i hus til den rette pris, men det er dig, der kan give en kæmpe hjælpende hånd med på vejen.

Et hurtigere boligsalg

Hvis du gerne vil hurtigere af med din bolig og du ønsker, at den skal sælges til en fornuftig pris, så er det vigtigt at gøre en god indsats. Det er en god investering, at få flere eksperter om samme opgave og selv give et hjælpende hånd med på vejen. Du skal ikke bare læne dig tilbage og håbe på salget vil ske inden for nogle måneder.

Det er en god investering, at lægge nogle flere penge i projektet end først tiltænkt. Derved er det muligt for ejendomsmægleren, at få et fornuftigt salg af din bolig. Det kan være, at hjemmet trænger til nye gulve, eller at der muligvis skal rives en væg eller to ned, for at du kan skabe mere rummelighed og orden i hjemmet. Du kan godt regne med, at det vil blive et hårdt og langt projekt, med den er både tiden og pengene værd i sidste ende.

Hvis du skal hyre en håndværker til jobbet, så skal du huske, at anvende BoligJobordningen, som gælder i hele 2014 og giver dig mulighed for, at få tilskud til håndværkerløsninger, hvilket kan gøre det væsentligt billigere for dig.

Du kan selv gøre meget

Ofte kan du komme langt i dit boligsalg ved simple ting, som du selv kan klare. Det er altså ikke altid nødvendigt, at få eksperterne ind over her. Det er ting, som ikke koster dig megen tid eller penge, blot en smule knofedt og en lille smule tid.

Du kan med stor fordel gøre dit køkken nyt og moderne, blot ved at skifte grebene på dine låger både i dit køkken og i dit badeværelse. Ligeledes er det nemt for dig at male køkkenlågerne i moderigtige farver og måske give dem lidt tapet, som passer til resten af hjemmet.

Hvis du har grimme gamle firserfliser rundt omkring i huset, er det også muligt at give dem en klat maling. Her bør du være opmærksom på, hvilken maling du anvender og om fliserne skal kunne tørres af flere gange i løbet af en dag.