Guide: Den bedste studenterkørsel i København

book den rigtige koersel herNår man går i gymnasiet, kan tiden føles uendelig lang, selvom alle påstår, at den skal nydes, og at det er den bedste tid i livet. Årene er fyldt med lektier, afleveringer og eksaminer, og netop derfor er forløsningen over endelig at være færdig så stor. Der følger mange traditioner med, når man bliver student. En af dem er studenterkørsel. Her finder du svarerne på alle de spørgsmål, som du og dine klassekammerater måtte have i forbindelse med Jeres studenterkørsel.

Tid og penge

bestille allerede nu din studenterkoerselBegreberne lyder lidt kedelige, når det er studenterkørsel i København, vi snakker om. Normalt forbindes studentertiden med fest og farver, men man skal altså tage stilling til tid og penge. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvornår man booker sin vogntur, og hvad den koster. Man skal allerede i midten af 2.g begynde at overveje, hvilken dag man vil på studenterkørsel. Derudover skal man begynde at researche på de forskellige udbydere. Hvis man ikke er ude i god tid, risikerer man, at alt er udsolgt den pågældende dag, og så ender man måske med at betale overpris eller køre i en lukket bus, der ikke vil gøre dagen nær så uforglemmelig, som den ellers ville være. Hvis man booker forholdsvis tidligt, sikrer man sig at få den fedeste vogn på den rigtige dag, og så kan man fokusere på eksamenslæsning fremfor bookning af vogntur lige op til sine eksaminer.

Studenterkørsel er ikke ligefrem billigt, men det er vigtigt at have med i baghovedet, hvor meget man egentlig får ud af det. En god dag hvor sikkerheden og humøret er i top, og øllene er kolde, vil give dig og din klasse en dag, I aldrig glemmer. Man skal derfor ikke gå på kompromis med prisen. Hvis en udbyder giver et meget billigere tilbud end alle de andre, kan det måske være en god idé at sikre sig, at der ikke er snyd indblandet. Få altid en kontrakt idet aftalen er i hus, så dig og din klasse ikke ender med at blive brændt af. Endeligt er det en god idé at sammenligne de forskellige tilbud og være opmærksom på, om der er noget, nogle kan tilbyde, som andre ikke kan.

Udstyr i vognen

Det udstyr der er i vognen, er virkelig vigtigt for den samlede oplevelse. Derfor skal I virkelig undersøge, om der er forskel på det, hvert enkelt firma udbyder. Det er selvfølgelig forskelligt hvilke behov de forskellige klasser har, men her er nogle af de features, studenterkørsel i København tilbyder:

 

  • Musikanlæg
  • Indbygget køler
  • Rengøring
  • 2 chauffører – så køre/hviletid bliver overholdt
  • Fri km og brændstof
  • Overdækning
  • Miljøzone

soerg faar det rigtige udstyr i vognenHvis I sikrer jer, at dette er opfyldt, har I skabt grundlaget og rammerne for en god dag. Så skal I bare nyde det og have det sjovt.
Punktet omkring miljøzone er især vigtigt, hvis I skal køre studenterkørsel i København eller andre store byer, da lastbilen skal være monteret med et partikelfilter for at kunne køre i miljøzonerne.

Endeligt er det vigtigt at prioritere sikkerheden og ikke gå på kompromis med den for at få et bedre tilbud. Hvis sikkerheden er i top, bliver I ikke stoppet på turen. Hvis I bliver stoppet af politiet, spilder i tiden i vognen, og risikerer ikke at kunne køre videre. Hvis der er styr på alt inden turens start, kan i bare nyde, at I er studenter og feste uden at tænke på alt det praktiske.