Guide: Student 2017

Denne artikel indeholder reklamelinks

Det kan måske virke til at være lidt for tidligt til allerede at tænke på næste års studenter, men faktisk kræver den store dag en del forberedelse allerede nu. Derfor får du her en guide over alle de praktiske og sjove ting, man skal huske i den søde studentertid. Nogle af de praktiske gøremål, skal der allerede tages hånd om tidligt, mens andre sagtens kan vente til senere på året.

Book studenterkørsel i København, Jylland eller på Fyn

Bestil den helt rigtige turMange har allerede nu booket studenterkørselsturen til sommeren 2017. For at nå at reservere en veteranbil, lastbil eller hestevogn, den dag hvor det passer bedst, er det med at slå til inden længe. Der findes forskellige virksomheder med studenterkørselstilbud i København, Jylland og på Fyn, og det er måske en fordel at booke en nær dig. Priserne på de forskellige transporteringsmuligheder til studenterkørsel svinger meget. Men det er altså vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten, bare fordi man er studerende, og gerne vil have det så billigt som muligt.

Hos  Studenter-kompagniet, der kører studenterkørsel i København, går man meget op i de unges sikkerhed under kørslen. Lastbilerne er blandt andet bemandet med to chauffører, i modsætning til mange andre udbydere af studenterkørsel, som blot kører med en. På den måde kan de overholde køre/hviletid og undgå træthed under kørslen. Derudover er der styr på alle forsikringer og polititilladelser. Det er altså vigtigt, at man er opmærksom på virksomhedens sikkerhedspolitik, inden man reserverer studenterkørslen.

Bestil din hue

Et andet praktisk gøremål der skal ske, inden længe er bestilling af din studenteruge. Om den er rød, blå, sort eller lilla er lige meget, den skal bestilles i god tid. Ofte kommer skolens sædvanlige hueleverandør på besøg på skolen, og måler hoveder, samt giver en guide til, hvordan man bestiller. Overvej dog inden deres besøg, helt præcist hvordan den skal se ud. Du skal vælge hvilken farve, navnebroderiet bagpå skal være, hvilken kokarde, der skal være foran på huen, samt hvilken tekst eller citat du vil have skrevet i skyggen. Der er altså flere ting, man skal overveje, inden man bestiller sin studenterhue.

Studenterfesten

Her er budet paa den gode mad til din festEndeligt kan du også allerede nu lige så stille begynde at gøre dig tanker omkring din studenterfest. Skal maden laves hjemme eller bestilles udefra? Hvor skal det holdes, og hvem skal med? Det er en fordel at lave lister med alle idéer, så du ikke bliver stresset af at skulle gå og huske på dem. Hvis man allerede har festen, maden, fest-pynten og drinks-mulighederne i tankerne nu, er der større chance for at nå at blive inspireret. Bliv inspireret på sociale medier, af bloggere eller til de næste par fester du er til. En samling af det hele som et supplement til dine egne idéer, giver dig den perfekte studenterfest med god mad, kulørte drinks og en festlig stemning med venner og familie!

Når du har styr på bestilling af huen, planlagt festen og reserveret studenterkørsel i København, Jylland eller på Fyn, er det eneste, du skal fokusere på naturligvis det faglige. Derudover skal du bare se frem til at fejre to eller tre års slid, gode tider og venskaber for livet.

Tillykke på forhånd og held og lykke med planlægningen!