Hjælp, min krop slår ud!

Denne artikel indeholder reklamelinks

I løbet af de sidste 10-15 år har kosmetik verden udviklet sig til det farlige område for mange mennesker verden over. Der er nemlig tilsat talrige stoffer i de forskellige produkter. Men hvad bør du gøre for at beskytte din hud bedst muligt?

Nogle produkter, endda produkter du kan købe på det danske marked, har direkte effekt på hudens forskellige lag og nogle produkter virker som en ren transport og frigørelsessystemer for de aktive stoffer som findes i de forskellige produkter. Flere læger landet over ser stor mistro til disse produkter, men nogle er faktisk virksomme under de rette omstændigheder og i de rette mængder.

Den kosmetiske hudpleje

Når man anvender forskellige produkter, som cremer og lotion med aktive stoffer, er det vigtigt, at de er stabile og kan optages gennem huden. Alle de omtalte stoffer har en lav molekylevægt og det er også påvist, at de gennemtrænger huden. Desuden er koncentrationen i de anvendte cremer og lotions vigtige for effekt. Man kan derfor ikke bare hive de “giftige” stoffer ud af produkterne.

Det er ikke alle mennesker, som reagerer ens på de forskellige stoffer. Nogle mennesker er mere overfølsomme end andre. Sådan er det med alle former for allergi. Ingen mennesker er lavet af samme hud og der findes mange forskellige hudtyper.

Hvis du allerede ved, at du er overfølsom over for forskellige produkter, bør du læse meget nøje på produkterne, uanset hvilket mærke, før du anvender dette. En allergisk reaktion kan være livslang, hvis den er alvorlig nok.

Hold dig til de uskadelige produkter

Man kan ikke undgå, at skulle rense sin hud. Det bør gøres både aften og morgen. Derfor kan man altså ikke altid skære produkterne væk, bare fordi man har oplevet en allergisk reaktion. Her handler det om at tænke taktisk og finde andre produkter, som ikke indeholder stoffer, som kan fremkalde en allergisk reaktion. Apoteker landet over har masser af disse produkter, som er både uden parabener og andre allergener, som kan påvirke dig negativt.

Bioderma Sensibio H2O Solution Miccelaire er et Bioderma produkt, som har fået stor succes blandt mange mennesker. Det er et super godt eksempel på en renseprodukt, som du både kan anvende om morgenen og om aftenen, når du skal rense din hud. Dette rense produkt virker effektivt og fjerne både urenheder samt makeup.

Det har en beroligende og fugtende effekt som er mild og selv den mest overfølsomme dansker, kan anvende dette produkt, det kan altså anvendes på alle hudtyper.

Dette er blot en af mange produkter, som man kan købe på de forskellige apoteker rundt omkring i Danmark. Hvis ikke man vil risikere at få en overfølsom reaktion, så er det altid det sikreste valg, at vælge et produkt, uden nogen former for farlige stoffer, der kunne have risiko for at give en negativ virkning på din hud.

Når først huden har haft en negativ reaktion kan den huske dette, og gemme det til næste gang, hvor reaktionen måske vil være endnu værre og mere skadelig. Eksem og andre allergiske reaktioner kan give livslange men i form af ar eller andre grimheder.

Husk at det er vigtigt at beskytte huden, men det er mindst lige så vigtigt at rense den både om aftenen og om morgenen. Hvis ikke huden bliver renset, så kan der også opstå allergier og eksem.