Hvidt på hvidt er det nye sommerhit

Sommeren byder på mange friske farver, men er du ikke helt så meget til farver, så er det et under for dig, at hvidt på hvidt er et kæmpe hit både på catwalken og blandt de danske sommerpiger.

Hvidt er det nye sort netop denne sommer. Det ser man både på de mange catwalks verden over, men vi ser det også tydeligt i diverse modebutikker rundt omkring i Danmark. Her er spækket med hvide klæder i både sommerkjoler, nederdele, skjorter, bluser og meget mere.

I sommeren 2014 er hvidt det nye

Sommeren er typisk kendetegnet med lyse nuancer eller skrappe farver. Denne sommer byder i særdeleshed på de helt lyse nuancer og især den helt hvide er meget populær i år.

Det fremgår tydelig på de mange hylder i de forskellige modebutikker, at hvidt er ind. Det kan nærmest være svært at finde det farvede tøj, da hvidt nærmest er blevet det nye sort. Hvidt klæder næsten alle danskere og det er heller ikke svært, at style et helt hvidt sæt tøj.

Du har sikkert prøvet at pifte en hvid skjorte op. Men nu bliver looket en anelse sværere at pifte op. Her er det nemlig hvidt i hvidt. Hvis du er en af de personer, som elsker hvidt, så er det netop nu du skal slå til. Moden siger nemlig, at det er helt okay med et helt hvidt sæt tøj og hvide tilhørende sneakers eller stilletter.

hvidt-paa-hvidt-sommermode
Kjole fra Rosemunde og sko fra Pavement, begge dele kan købes hos www.Sirup.dk

 

Pift looket op med smukke smykker

Det er helt klart den feminine side, som taler til kvinden med denne nye trend. Til dette gælder alle smukke smykker, men de yndigste er dog guldsmykkerne. Andre smykker er også ganske anvendelige, men på det hvide tøj kan farvede smykker godt være for fremtrædende. Sølvsmykker kan hurtigt forsvinde, så derfor passer guldsmykkerne perfekt ind i disse yndige looks.

Til det overstående look kunne man vælge smykker som eksemplerne herunder. Man skal være lidt påpasselig, når man skal style et hvidt på hvidt look og passe på, at man ikke sammensætter smykker, som kan gøre looket for bombastisk. Man skal også tænke på, hvilken person man er indenunder tøjet. Er man den naturlige sommerpige, så vil små enkle smykker gå perfekt til et look, hvorimod, hvis man er en lidt mere frembrusende kvinde, som godt kan lide at være meget fremme i skoene, så kan man vælge nogle smykker, som er lidt tungere i udseendet og som fylder mere i looket.

Man kan også sagtens pifte looket op med andre smukke farver, som denne sommer byder på. Her kunne det eksempelvis være nogle af sommerens smukke pastelfarver eller blomstrede mønstrer, som også er en trend, der er i højeste mode netop nu. Du har sikkert bemærket nogle af disse smukke tendenser i de forskellige butikker, ellers kig med herunder, hvor du kan se et ganske lille udpluk.

Pift looket op med smukke accessories
Tørklæde fra Becksøndergaard, armbånd fra Pernille Corydon, Sneakers fra Adidas