Hvilken butterfly passer til mig?

Denne artikel indeholder reklamelinks

De danske mænd går mere og mere op i mode og i takt med dette kommer der en masse gamle og nye tendenser på markedet. Herunder er et af de mest sælgende objekter inden for modeverdenen butterflies.

Kunne du godt tænke dig at vide, hvilken butterfly der passer bedst til dig, eller er du måske en kvinde, som gerne vil give manden i dit liv en god gave, som perfekt vil matche hans stil, så bør du læse med her. Der findes nemlig et kæmpe udvalgt af forskellige butterflies og det kan være mindst lige så svært at vælge rigtigt, som det er med at vælge blomster for en mand.

Grundlæggende viden

Når man vælger et stykke tøj inden for modens verden, som tænker man som regel på alder, størrelse, hudfarve, hårfarve osv. Det er vigtigt, at dette stykke klæde eller accessoires passer perfekt til den enkelte person. Ligeledes skal man også tænke på, hvilken personlighed den enkelte person udstråler. Det kan være en jungle at komme igennem for de fleste, men med lidt viden, så kan de fleste sagtens håndtere dette.

Inden for butterflies findes der også utroligt mange på markedet og det er ikke helt lige meget, hvordan og hvilken man vælger.

Den enkelte og ensfarvede

Er man typen, som kan lide den klassiske stil, så vil det være meget oplagt, at man køber en ensfarvet butterfly. I dag er det muligt at finde et utal af forskellige farver af disse. En hver mand bør eje en ensfarvet butterfly, da denne accessoires kan passe til mange forskellige slags skjorter.

De mest populære inden for denne kategori er helt klart den sorte og den hvide. Det er den der er mest udbredt ikke kun i Danmark med også i udlandet. Er man den mere modige type, så kan man måske vælge en farve, som matcher yndlingsfarven.

Sort og hvid butterfly

Prikker, striber og mønstre

ternet-butterflyEn anden mulighed er, at vælge en mønstret butterfly. Det kan være, at man synes, den ensfarvede er for kedelig. Hvis man er en type, med lidt mere gang i og har en lidt sprudlende personlighed, så vil man ikke gå helt galt i byen her. Disse mange forskellige mønstrede butterflies er blevet meget populære i hele verden. Specielt er det set inden for selve modebranchen, at modefolk klæder sig med disse. Det giver et helt unikt look og man vil med sikkerhed huske denne smarte accessoires.

Flere og flere mænd i Danmark er ligeledes begyndt at klæde sig med disse, i takt med at hattemoden er vendt tilbage. Hvis man kigger på de forskellige modeshows rundt omkring i landet, så er det bestemt ikke et sjældent syn.

Strikket eller hæklet

Måske er du kvinden, som elsker at strikke og/eller hækle i det tilfælde er der ikke noget mere nærlæggende, end at producere en hjemmelavet butterfly til din mand. Det er også muligt at købe disse på markedet, men de kan godt være en anelse pebrede.

haeklet-butterflyGenerelt er strikkede og hæklede ting blevet yderst moderne på det sidste og det har gjort, at man også har set denne tendens inden for de forskellige accessoires. Med en sådan én, vil man virkelig kunne skille sig ud. Man skal blot huske på, at butterflyen skal passe til personligheden og typen af mand. Det er ikke alle mænd, som kan bære denne. Men de der kan, vil virkelig formå at stråle og skille sig ud.