Hvordan er single livet?

Det er ikke altid sjovt at være single, og slet ikke hvis alle i din omgangskreds har kærester. Du er alene om alting. Går alene i seng, vågner op alene, og skal være alene dag ind og dag ud. Måske føler du dig ikke alene i dagtimerne, når du er på arbejde eller i skole, men når du kommer hjem og skal være alene igen, kan det være hårdt.

Det værste er, når familien bliver ved med at spørge ind til emnet. Især hvis man er okay med at være single, og hvis man ikke er, kan man vel i bund og grund ikke gøre for, at man stadig er single. Venter du på den eneste ene? Eller kan du bare ikke finde en, du synes om og som er mere end bare en ven? Kærlighed kan være svært, og derfor er det vigtigt ikke at lade sig påvirke af omgangskredsen. Du skal nok finde kærligheden, når du er klar og når den rette dukker op.

Heldigvis er der mange positive ting ved at være single! Her komme en række gode ting ved at single. Måske har du glemt dem? Eller også tænker du ikke over det, fordi du virkelig gerne vil have en kæreste!

Positiv single

 • Du er single, og det kan være svært at finde det positive i det faktum frem. Dine venner og veninder er i faste forhold, og de regner med at de har fundet deres eneste ene. Og der sidder du, alene og kan ikke være med i snakken om ”Han snorker, så jeg ikke kan sove” og ”Så købte han blomster til mig”. Men husk på, at du har den store forelskelse til gode. Den store, sugende, og altopslugende følelse af sommerfugle og alt godt, som en ny forelskelse fører med sig. Den følelse har du til gode.

 

 • Når du er i byen med dine veninder, skal du ikke være kedelig og sidde på bænken som de skal, fordi de har en kæreste. Nej, du skal nyde single livet og slå dig løs. Flirt med dem du har lyst til, og tag en fyr med hjem fra byen. Du har ingen grund til dårligsamvittighed, som dine veninder ville have, hvis de kom til at flirte med en, som ikke var deres kæreste, i byen.

 

 • Du bestemmer selv, hvad du har lyst til at lave og hvad du skal bruge din tid på. Har du lyst til at spise rugbrød med makrel til aftensmad, se Sex and the city hele natten for anden dag i træk, træne dig i topform eller hænge ud med dine venner eller familien. Du kan gøre hvad der passer dig, helt uden at tage hensyn til andre end dig selv.

 

 • Du har ingen svigerforældre og familie, som du skal besøge og være perfekte overfor. Svigerforældre kan være verdens sødeste og behandle dig som deres egen, men ligeså stride og sure kan de være. De er endnu en tidsrøver i et forhold, for man skal vel besøge dem jævnligt. Måske har din kommende kæreste en familie, som elsker at være sammen i weekender og ferier.

 

 • Der er ingen problemer i dit hjem. Især ikke når det gælder oprydning, opvask, rengøring, madlavning, tøjvask og TOILETBRÆTTET! Du kan gøre det hele som du vil, og du skal aldrig døje med en kæreste, som ikke husker at slå toiletbrættet ned efter brug.

 

 • Kærester koster penge. Du har ingen, og kan derfor selv bestemme over dine penge, og du skal ikke købe månedsgaver og andre ting til din kæreste. Du kan købe alt det tøj og sko du vil uden, at høre noget for det. Får du pludselig tilbudt job i udlandet, så tager du bare af sted, for kæresten kan ikke brokke sig, for sådan en har du ikke.

 

 • Skøre vaner har vi alle sammen, men nogle gemmes væk, når der kommer en kæreste ind i billedet. Heldigvis for dig har du ingen kæreste, så du kan fortsat klippe negle i sofaen, prutte mens du laver mad og snakke med dig selv.

 

 • Indretningen i hjemme sørger du selv for. Der er ikke en som vil brokke sig over dine underlige ting, og heller ikke om du maler væggen orange på en fredag aften. Du skal ikke tage hensyn til hans kæmpe store fladskærm og en PlayStation, hans grimme arvestykker eller medaljer fra fodbold. Du kan have alle de nips og blomster du ønsker.

 

 • Selvom det somme tider er træls, at gå i seng alene og vågne op for sig selv. Så har du sengen for dig selv, og ingen der ligger og fylder eller tager din dyne om natten. Der er ikke en, der snorker så du ikke kan sove, og du bestemmer selv, hvornår du vil i seng og op igen.

 

 • Du kan tillade dig, at lege med dig selv. Der er ingen andre til at tilfredsstille dig, med mindre du har en god ven, som har lyst til kun at være venner med fordele.

 

 • Du skal aldrig gå på kompromis med noget. Har du en kæreste, skal alting forhandles. Sengetider, hvem gør hvad osv. Du er single – nyd det.

 

Det er slet ikke så slemt, at være single. Man skal bare huske, at se fordelene og ikke ulemperne. Når veninderne snakker om deres forhold, så snakker du med så godt du kan, og her kan du jo nævne hvor godt du har det med at være dig selv. For du bestemmer selv og kan gøre som det passer dig ALTID.