Hvordan finder du kærligheden igen, single?

Denne artikel indeholder reklamelinks

singlelivVi mennesker har et behov for, at finde ud af hvem vi er, men også for at blive bekræftet af andre mennesker. Vi er sociale, og er skab til at finde en partner. Det kræver kærlighed, men hvad er kærlighed? Og hvorfor er det så svært, at finde kærligheden?

Tiden som single kan være vidunderlig. Du bestemmer selv alting, og du kan gøre lige hvad der passer dig. Du får tid til at finde dig selv, men en dag bliver du ensom, og længdes efter den kærlighed, som kun et andet menneske kan give dig. For det er følelsen af, at være værdsat og elsket, vi kommer til at mangle og savne.

Det hele handler om kærlighed, anerkendelse og følelser. Det er tilstande vi kan falde ud af, men også længdes efter. I denne artikel tager vi fat på, hvad kærligheden gør ved os, samt hvordan du finder kærligheden igen.

Når single tiden er forbi

parforholdNogle kan mærke længslen efter at blive elsket og være sammen med et andet menneske, mens andre er mere tålmodige. Tendensen er dog, at singler har meget svært ved, at finde kærligheden igen. Hvad skyldes det mon?

Kærlighed kommer når det kommer, og ikke ret meget før. Det handler om, at være parat til igen, at tage hensyn, elske og være omgivet af en anden person hele tiden.

Du har haft en hel masse tid til at være dig selv, ikke tænke på andres behov og følelser – og du har sikkert lært rigtig mange ting om dig selv. Nu er det nok, og du vil gerne have en kæreste igen, fordi du savner en at dele hverdagen og livet med. Men du er blevet kræsen, og stiller krav som ingen kan overholder.

Det er en øvelse du skal igennem, for krav til udseende og karrierer hænger ikke altid sammen med kærlighed. Den perfekte mand findes måske, men så er gnisten ikke rigtig eller også kan han ikke sætte hylder op. Der er altid et par ting, der ikke er helt perfekt – se på dig selv, er du den perfekte kæreste?

Du skal tænke mere på, hvordan virkeligheden egentlig er. Hvad betyder ordet ”perfekt” for dig? Hvad skal din mand kunne – og er der nogle ting som er ligegyldige?

Er du i den overbevisning om, at kærlighed gør dig lykkelig – så er det ikke altid tilfældet. Du har ansvar for at få et liv, hvor du er lykkelig. Kærlighed er en slags krydderi til hverdagen og livet, og altså ikke det der skal være grobund for et lykkeligt liv.

Kærlighed er svært – hvad skal jeg gøre?

Har du svært ved at finde kærligheden – så stil dig selv følgende spørgsmål, og arbejd med dig selv og dit nuværende liv. På den måde finder du ud af, hvad det egentlig er du vil med kræligheden, og det kan gøre det nemmere at finde vejen frem til den.

Kig på dig selv. Hvad kan du tilbyde en potentiel kæreste? Du bliver nødt til, at være klar over, hvad du kan tilbyde – det kan være i form af din skønhed, hvor klog du er eller andre gode egenskaber. Er du ikke selv bevidst om det, så bliver det svært for en anden person, at få øje på netop dig og dine gode sider.

Hvordan og hvem er din drømmemand? Har du en idé om, hvordan han ser ud – hvis ikke, hvordan vil du så kunne genkende ham til festen eller i køen i supermarkedet. Kærlighed kan opstå alle steder.

Hvordan synes du det perfekte forhold skal være? Minder meget om forrige spørgsmål. Du bliver igen nødt til, at være bevidst om, hvad det egentlig er du vil have – ellers kan du ikke sætte dit hoved op efter disse mål. Måske er din drømmemand et helt andet sted i livet end du er.

Lav en plan for, hvordan du vil finde din drømmemand. Han kommer ikke og banker på din dør, og derfor skal du lave en plan for, hvilke tiltag du vil gøre for at møde din drømmemand.

Held og lykke med at finde kærligheden.