Hvorfor nogle kvinder ikke er i et parforhold

Ingen kvinder ønsker at leve deres liv alene, men der er dog visse typer af kvinder, som af en eller anden grund aldrig er i et forhold, eller måske kun er det i ganske kort tid ad gangen. Her kan du læse om de forskellige typer af kvinder, som ensomheden ofte rammer.

Alle kvinder vil gerne dele deres liv med en partner, det er dog langt fra dem alle, som det hænder for. Måske viser det sig, at du er en af disse typer. Der er ikke andet for, end at tage affære og ændrer på sagen.

Den kræsne kvinde

Man kalder ofte denne type kvinde for kræsen eller overfladisk. Det er ofte en kvinde, som kæmper meget for sine ønsker og behov og som ikke bare kan nøjes. Der er dog slet ikke noget negativt i dette, det er meget positivt at vide, hvad man gerne vil have og hvad man bestemt vil undgå. Men det kan dog træde én over tæerne i sidste ende.

Hun leder ofte efter den eneste ene og tænker langt fremad. Måske tænker hun allerede på, hvordan børnene skal komme til at se ud og ser fordele og ulemper i hankønnets udseende. Der er ofte en chance for at hun allerede har mødt én, som hun rent faktisk godt kunne tænke sig, men at hun bare ikke kunne få det til at ske. Det kan være, at der har været en mangel på en særlig gnist, eller at der kun var været en venne-vibration mellem disse to mennesker.

Hvis du kan nikke genkendende til dette, så er det måske på tide, at du giver slip i dine forventninger og tænker på nuet. I stedet for at tænke i detaljer, kan du måske i stedet tænke på, hvilke gode sider du godt kan lide og elske dem, i stedet for at lægge alt for meget vægt på dem du ikke kan lide.

Den som alle vil have

Denne kvinde er en, som alle synes, er lækker. Hun er ofte meget i rampelyset og i centrum. Hun er ikke bare smuk, men har også nogle brikker at flytte rundt med. Det kan være svært at leve op til en sådan kvinde og ofte giver mændene op, før de er begyndt at kæmpe.

Måske har hun haft et par kærester her og der, men at det har været ganske kortvarigt. Det kan være svært at holde på en sådan kvinde, som alle vil have og som skaber så utrolig meget opmærksomhed. Det kan lige ledes være svært at leve op til denne person, som eftersigende ser og virker helt perfekt.

Kan du nikke genkendende til denne type af kvinde, så er det måske på tide at spille lidt mindre perfekt. Det er ikke sikkert, at du bør det med vilje, men her kan det være en god idé nogle gange at spille lidt dum. Mænd kan godt føle sig skræmt af det perfekte og det kan derfor være en fordel, nogle gange at lave fejl med vilje.

Den der har svært ved at binde sig

Alle mennesker fortrækker lidt alene tid, men nogle kvinder tager alt for meget af den tid. Nogle kvinder ønsker mere alene tid end andre og derfor kan det være svært for nogle, at finde manden, som passer perfekt herind.

For denne kvinde er det svært at ændre meget. Hun har måske levet det meste af sit liv alene og har vænnet sig til, at skulle gøre det hele på sin helt egen måde. Det kan derfor være svært for denne type, at lade manden gøre det på sin måde.

Hvis man kan nikke genkendende til dette, så er det måske på tide at lære, at give slip og se på livet fra en anden vinkel. Måske kan man endda blive klogere på, at en anden tager de store opgaver en gang imellem og klare det på en ny og anderledes måde.