Indretning af kontoret i virksomheden

Denne artikel indeholder reklamelinks

Indretning er et bredt ord, som basalt beskriver, hvordan du stiller dine  møbler i det enkelte rum. Der er dog langt flere ting i det, at skulle indrette et hjem eller en arbejdsplads. Det handler om funktionalitet og den energi man kan få ud af dette.

Hvis man allerede er flyttet hjemmefra, så ved man måske allerede, hvad det vil sige, at skulle indrette. Måske har man endda fået lov til, at indrette sit eget værelse, da man stadig boede hjemme. Derved ved de fleste danskere nok også, hvor meget betydning det har, at møblerne står de helt rigtige steder.

Eksempelvis nytter det ikke noget, at sætte alle møblerne i en stor klump, så man har svært ved at komme frem og tilbage mellem de forskellige områder i rummet.

Styrke, energi og funtionalitet

Når man skal finde de helt rigtige pladser til de forskellige møbler, handler det om de forskellige energier og styrker, man får ud af dette.

Når man skal indrette et kontor, er det eksempelvis vigtigt, at det bliver indrettet funktionelt, således at man har den helt rigtige kontorstol, og at den ligeledes passer til det perfekte arbejdsbord.  Et godt nøgleord hertil er ergonomi. Det handler om ergonomiske møbler.

Hvilke kontorstole sidder du eksempelvis bedst i, er det de kontorstole med stofbetræk, eller er det måske en læder kontorstol. Man må ud og prøve varerne, før man investerer i dem.

Når man har fundet de helt rigtige møbler til kontoret, den helt rigtige kontorstol og det rigtige skrivebord, så kan man gå i gang med at bestemme, hvor møblerne skal stå. Dette er vigtigt, da man derved vil skabe en hvis styrke og energi i arbejdstilgangen.

Det er altså ikke kun vigtigt, hvilke møbler man vælger, men også hvordan de står i rummet. Tænk eventuelt over, hvordan du ville have det med at stå med ryggen til døren? Eller hvordan ville du have det med at sidde og kigge ind i væggen. Det kan være mange ting, som man bør tænke over. Det kan også sagtens være, at man ender med, at skulle rykke rundt på møblerne et par gange, før man finder den helt rette plads.

Gode idéer til indretning af kontoret

  • Køb de rigtige møbler – ergonomi

Det er klart det vigtigste, når man taler om indretningen af arbejdspladsen, at have nogle gode og energispredende møbler. Det handler om at have de mest ergonomiske korrekte møbler, så man ikke ender med at få rygskader eller andre livslange skader, som kan syge energien ud, mens man arbejder. Her kunne der være tale om ergonomiske kontorstole.

  • Feng Shui

Når du har købt dine møbler, skal du tænke på selve indretningen. Hvordan vil du gerne vende i forhold til døren og vinduet? Køb eventuelt en bog om Feng Shui og find energien ved at indrette kontoret korrekt.

  • Omgivelser af planter

Planter skaber liv og glæde i rummet. De udsender ilt i meget små rum og gør generelt kun gode ting ved en arbejdsplads. Sørg for at anskaffe dig nogle planter der ikke behøver megen pasning, hvis du pludselig skal på ferie, eller nogle skulle glemme af vande dem i et par dage.

  • Husk vinduet

Vinduet har en stor betydning i kontoret. Det handler om den friske luft og det naturlige lysindfald. Mange mennesker vælger at sætte skrivebordet med siden til vinduet. Tænk over hvordan det vil være med din computerskærm en solskinsdag. Hvis det er et nyt kontor og du endnu ikke er klar over, hvor solen står op og går ned, så kan det være, at du får behov for at rykke rundt et par gange.