Indretningstrends – Hvad med de gamle møbler og nips?

her er det bedste indretningstipForåret begynder så småt at vise sig, og vi er klar til flere solskinstimer, varmere vejr og mere positivitet i hverdagen. Det er netop dette vi alle går og venter på, og måske nogle allerede har været heldige at se, hvordan foråret så småt titter frem.

Naturen har sin måde, at vise os på, at nu er det forår – om det i forvejen står på kalenderen eller ej, er ikke naturens problem. Vi kan blåt tage udgangspunkt i, at årstiderne skifter, når kalenderen siger det.

I denne artikel kan du læse om, hvordan foråret påvirker os og vores indretning. Dertil kommer vi med nogle gode forslag til, hvordan du håndtere dine indretningsskift gennem året og de forskellige årstider.

Forårets muligheder og positivitet

Det bedste til din indretningVi har ventet på foråret. Vinteren har været lang, og vi har haft mange kolde dage. Mørket er ofte det værste ved vinteren, men det er heldigvis blevet bedre – og vi ved at vi kommer til endnu bedre tider med sol og flere lyse timer.

Det er dog ikke det eneste vi glæder os til, når kalenderen er tæt på at skifte til en ny årstid. For årstids skiftet er også lig med nye muligheder og nye trends – både personlighedsmæssigt med den fornyede energi, om foråret bringer os, men også indretningsmæssigt, hvor moden atter skifter.

For vi som elsker indretning, kan det være svært, at holde sig fra de mange nye forårsgodter. Der er kommet nye trends, hvor især farverne bliver forandret. Det er dog ikke kun farverne på væggene der skiftes ud, også nips og møbler skal byttes ud eller sættes til opbevaring. For det kan jo være svært, at sige farvel til farmors gamle skab eller oldefars slagbænk – men somme tider, får vi lysten til at skifte flere ting ud i vores hjem, og derved opstår udfordringen.

Farvel eller på gensyn

opbevaring af det gamle moebelGamle, dyre eller andre betydningsfulde møbler og nips kan være svære at slippe. Nogle gange er det ikke nødvendigt, at skifte disse ud sammen med andre boligindretnings ting, når moden skifter. Dog kan man blive så forelsket i nye ting og møbler, at man bliver nødt til at skifte ud. Det at følge moden kræver, at man er villig og klar til også, at man kan give slip på andre ting.

Som der står skrevet ovenfor i teksten, kan det være svært at slippe et gammelt arvestykke eller andre betydningsfulde møbler og nips, men det kan blive nødvendigt, hvis andet skal have pladsen.

Mange er afhængige af, at følge den mode der er in her og nu. Men hvad med de gamle møbler og boligindretningsting?

Eftersom markedet og moden skifter hele tiden, kommer nogle af de samme ting på mode kort efter hinanden eller efter flere år. Derfor vil vi mene, at det er en god idé, at gemme nogle af de ting du holder allermest af – så kan du finde det frem igen, eller forærer det væk. Det også en mulighed at sælge eller donere møbler og andre boligindretningsting.

Kniber det med pladsen der hjemme er der mange muligheder for opbevaring rundt omkring. Det bliver især brugt i USA, at have boksdepoter – men Danmark er også med. Her i landet findes flere af disse depoter, og på den måde kan du nemt og sikkert gemme dine møbler og nips.