Ioniseret vand er et mirakelmiddel for vores krop

Denne artikel indeholder reklamelinks

I nutidens Danmark undrer vi os ofte over, hvor flere unge mennesker bliver alvorligt syge. Her er der endda tale om helt små børn. Egentlig er det ikke så underligt, med den forurenede verden vi lever i. Ioniseret vand er blandt andet et mirakelmiddel, som måske kan hjælpe på nogle af disse problemer.

Vi lever i en meget forurenet verden med et skadet miljø og nogle alvorlige ernæringsvaner samt en stresset hverdag. Det er alt sammen med til, at forværre vores stofskifte og optagelsen af forskellige nærringsstoffer. Det er to meget vigtige ting, for at kroppen kan udvikle sig korrekt.

Kvalitetsmad er vigtigt for dig

Det er ikke helt lige meget, hvilken slags mad du indtager. Jo højere kvalitet maden er i, des mindre mængde af syreaffald er der heri. Derudover betyder det også, at der derved skabes en større mængde af mineralske og basiske syreneutraliserende produkter.

Det er vigtigt at tænke på, hvilke former for mad du vælger. Det skyldes, at kroppen neutraliserer syreaffaldet på den måde. Det er en vigtig ting for kroppen, for at den kan give dig et godt helbred og en god balance mellem syre og base i kroppen.

Kroppen udskiller disse affaldsstoffer gennem sved, urin og kuldioxid, som vi udånder. Kroppen danner ikke selv de basiske stoffer, det er netop derfor, at det er så vigtigt at tænke på, hele tiden at indtage en mængde der er moderat for, at kroppen kan udskille det, den ikke har brug for. Det kan man gøre gennem mad og drikkevarer. De vigtigste basiske mineraler er kalium, natrium, kalcium og magnesium.

Madvarer som forsurer kroppen, kan eksempelvis være: kød, produkter der indeholder hvidt mel, kaffe, alkohol, pasteuriseret saft, fisk og andre produkter fra havet, brød, slik, æg, sodavand og saftevand.

Listen over de forskellige basiske produkter er derimod meget kortere. Her kan nævnes: frisk frugt, grøntsager, salater, kartofler og mineralvand uden kulsyre.

Hjælp kroppen med at udskille affaldsstofferne

Når vi bliver ældre, får kroppen endnu sværere ved at fjerne alle de sure affaldsstoffer, som kroppen skal af med. De affaldsstoffer som ikke bliver fjernet, ophober sig i kroppen og derved forsures kroppen efter noget tid. De steder hvor affaldsstofferne ophobes forringes blodcirkulationen og ligeledes forsyningen af blod til vores livsvigtige organer.

Nøglen til at bevare et godt helbred og skabe et langt liv er derfor, at give kroppen en evne til at neutralisere og fjerne det sure affald. Ud over at gøre det gennem mad findes der noget, som hedder Ioniseret vand.

Vand der renser kroppen

Der findes noget helt specielt fremstillet vand, som man kalder for ioniseret vand. Det er vand som fremstilles, ved hjælp af elektrolyser, som adskiller vandet i to dele. Den ene del er den basiske, negative hydroxyl OH- ioner. Den sure del er det positive hydrogen H+ ioner.

Der er stor forskel fra postevand og til begge disse dele vand. Det basiske vand er det, vi bør drikke. Det har mangel på elektroner, hvilket betyder, at det snupper de manglende elektroner fra mikrober, bakterier, patogene og derved dræber dem.

Vand er det vigtigste for vores krop at indtage, da vi fødes med mere end 90 % vand i os. Efter som vi ældes, taber kroppen vand og cirka i en alder af 70 år har vi kun omkring 60 % vand tilbage i vores krop. Derfor kan man godt betragte vandet som hovedled i, hvordan vores sundhed fungerer. Men det er nu ikke helt lige meget, hvilken slags vand vi drikker.

I dag er det blevet meget almindeligt at drikke kulsyreholdige drikkevarer som eksempelvis kaffe og te i stedet for vand. De kloge mennesker mener, at vi med tiden har glemt, hvordan vi drikker vand. Det er langt de færreste mennesker, som rent faktisk drikker den anbefalede mængde vand, som er 2-2,5 liter om dagen. I stedet for at drikke den mængde vi skal, så drikker vi kun, når vi er tørstige – det er helt forkert. Det kan have fatale betydninger for kroppen, i form af, at vores celler bliver udtørrede. Herefter vil der ske en kemisk proces i kroppen, som er meget alvorlig for vores helbred.

Vi kan betragte vand, som en elektronisk forbindelse, som giver kroppen besked om de forskellige ting, som den bør vide. Fordelen ved at neutraliserer kroppens surhed ved hjælp af vand er, at vand er nemt at fjerne, hvis man får alt for meget af den.  

Fordele ved det ioniserede vand

Der er mange forskellige fordele ved, at drikke ioniseret vand i stedet for almindeligt postevand. Herunder kan du læse med, hvorfor du bør tænke lidt mere på, at du bør drikke netop ioniseret vand:

  • Den største fordel er som nævnt tidligere, at det dræber bakterier og vira i kroppen, samt dræber misdannede celler. Udover dette, så beskytter det også de raske celler og styrker derved immunsystemet.
  • I modsætning til det almindelige postevand, så kan det basiske vand optages direkte i kroppen. Det skyldes, at de molekylære forbindelser er mindre og kan derfor gå lige igennem cellemembranerne og derved deltage direkte i stofskifte processen. Det betyder også at denne type vand er langt mere effektiv end det almindelige vand vi får ud af vandhanen.
  • Det er bevist af forskere, at det basiske vand indeholder mere ilt. Det betyder for kroppen, at når du drikker ioniseret vand, så får kroppen ekstra ilt. Ilt er meget vigtigt for kroppen, for at den kan leve og ånde. Selve stofskifteprocessen er meget afhængig af, netop dette miljø, hvor disse forskellige processer foregår.
  • I Japan og Sydkorea har man gennem længere tid benyttet sig af dette basiske vand. Det er sket i løbet af de sidste 30 år, at de har overrasket hele verden med deres sundhed. I Japan drikker næsten hver femte familie dette basiske vand hver eneste dag og hver år stiger denne gruppe med en million.

Ligeledes er der mange steder i både Japan og Sydkorea, hvor man anvender det basiske vand i stedet for at bruge dyr medicin eller det sure vand der kommer ud af hanerne. Det basiske vand virker nemlig bakteriedræbende og kan mange gange stå i stedet for medicin. Eksempelvis er basisk vand blevet anvendt i stedet for antibiotika.